Casa > Sobre nosaltres

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co., Ltd com a filial propietat fundada per Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd. a l'abril de 2007 a Wuxi, la Xina, és un dels principals proveïdors nacionals de filtres de micro i també és particularment bona en la disseny de filtres en condicions exigents. Els productes bàsics inclouen filtres separadors, micro-filtres, filtres de bosses, filtres d’envasos de pressió, filtres automàtics de neteja, filtres d’alta pressió, mescladors estàtics i mirall de vista, etc. Aquesta sèrie de productes ha estat reconeguda i lloada per molts clients, com China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, el Departament de Projectes de Gas-Oest de la Xina National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF i Sony. .


YNT es compromet a proporcionar als clients de la indústria global les solucions de filtració més econòmiques i professionals, seleccionant equips i processos de fabricació de filtració líders més importants del món, integrant anys de l’experiència en R + D en el procés dels cartutxos i utilitzant una gran varietat de filtracions. i tecnologies de separació de manera comprensiva. El cartutx sinteritzat, el cartutx plegat d'acer inoxidable, el cartutx, el cartutx de membrana i altres suports de filtre, juntament amb les closques de filtres dissenyades de manera diversa, han estat àmpliament utilitzats en els productes petroquímics, refinació de petroli, noves energies, acer i ferro, productes químics, farmacèutics, alimentaris i tractament d'aigües i altres indústries.

YNT ofereix serveis a la comunitat industrial durant molts anys, implementant el sistema de qualitat internacional ISO9001 estrictament. Amb una sèrie de departaments de projectes establerts al país, YNT us pot proporcionar el sistema de servei postvenda més perfecte i podem arribar al lloc per servir-vos en 24 hores a la Xina.
Petrochemical Machinery Equipment En el futur, YNT s’adherirà als valors bàsics de "seguretat, professionalitat, innovació i cooperació" continuarà proporcionant als clients productes de millor qualitat i serveis més eficients i esforçarà per fer noves contribucions a la innovació tecnològica de filtratge.