Casa > Sobre nosaltres

YNT petroquímic maquinària equips Co, Ltd com una filial completament tinguda establert Wuxi Aochi filtre equips Co, Ltd a abril 2007 a Wuxi, Xina, és un dels principals proveïdors microfiltre domèstica i també és especialment bo en el disseny de filtre en condicions exigents. Els productes bàsics inclouen filtres separadors, Microordinador filtres, bossa filtres, filtres de vaixell de pressió, filtres automàtics de neteja, filtres d'alta pressió, mescladors estàtics i veure mirall i així successivament. Aquesta sèrie de productes ha estat reconeguda i elogiada per molts clients com Xina National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, espat Corporation, Technip, la West-East Gas projecte Departament de petroli Nacional de Xina Corporació, Shell, Nanjing d'acer Grup, BASF i Sony.


YNT es compromet a proporcionar els clients de la indústria global amb les solucions de filtració més econòmics i més professionals seleccionant els equips de producció de filtració més importants del món i processos de fabricació, integrant els anys de la R & D experiència en el procés de cartutx i utilitzant una varietat de tecnologies de filtració i separació àmpliament. El cartutx Sinteritzat, d'acer inoxidable plegat cartutx, situat cartutx cartutx de membrana i altre filtre mitjans juntament amb les closques de filtre polifacètica dissenyat han estat àmpliament utilitzats en la petroquímica, refinació de petroli, nova energia, acer i ferro, Química, farmacèutica, alimentària i tractament d'aigües i altres indústries.

YNT ha ofert serveis a la comunitat industrial durant molts anys, implantació de sistema de qualitat ISO9001 internacional estrictament. Amb un nombre de departaments projecte conjunt del país, YNT pot proporcionar el més perfecte sistema de servei postvenda, i som capaços d'arribar al lloc per servir a vostè en 24 hores a la Xina.

En el futur, YNT adherint-se al nucli valors de "seguretat, professionalitat, innovació i cooperació" continuarà oferir als clients amb els millors productes de qualitat i serveis més eficients i s'esforcen per fer noves aportacions a la tecnologia de filtratge innovació.