Separador d'aigua de l'oli Separació sòlida líquida

Introducció al separador de l'aigua de l'oli En el procés de separació d'oli-aigua, la carcassa està equipada amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix per la seva interna, hi haurà quatre processos: filtració, coalescència, assentament, separació per tal de realitzar l'eliminació. ..

Detalls del producte

Introducció del separador d'aigua de l'oli

En el procés de separació d'oli-aigua, la carcassa està equipada amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, hi haurà quatre processos: filtració, coalescència, assentament, separació, per realitzar l'eliminació de la humitat, àlcali mitjà i sal d'àcid orgànic soluble en aigua i etc.

oil water separator.jpg

Característiques

Els mitjans de comunicació primer des de l'interior fins als fluxos externs a través dels cartutxos de coalescència, aquests cartutxos tenen una doble funció especial de filtració i coalescència. La capa de filtre d'alta precisió dels cartutxos de coalescència més petits pot bloquejar de forma efectiva les impureses de les partícules, especialment la impuresa d'intercepció que té estat d'estabilitat d'emulsió com a òxid de ferro i sulfur de ferro, també és millor per a la posterior funció de demulsificació i coalescència, després que el medi filtrant flueixi cap a la capa de demulsificació de la coalescència, el seu material especial pot fer la demulsificació, llavors aigua fina i lliure formarà una gota gran. "La gravetat, la menor mida de la gota fluirà amb els mitjans de comunicació en els cartutxos de separació, els cartutxos de separació estan fets pels materials de tecnologia de patent amb un bon rendiment hidròfob. quan el mitjà dels cartutxos de separació dels fluxos interns i externs permet que només passin els mitjans, les petites gotetes s'intercepten completament amb els cartutxos que hi ha a l'exterior i es col·loquen en grans gotes per separar així l'aigua.

Especificacions

Material de carcassa: 20 #, 345Q, Acer inoxidable
Rang de qualificació de micron: menys de 0,3 micres, 0,3 micres, 0.5 micron, 1 micra, 5 micres, 10 micres
Cartutxos de mida: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Caiguda de pressió inicial: ≤50 bar
Caiguda de pressió canviable: <>
Temperatura de funcionament: 0 ~ 120 ℃

Cartutxos de separació

Els cartutxos de separació estan fabricats amb fibra de vidre de gradient d'alta densitat, per tal de reduir el trencament i fuga, es dissenyen en tota l'estructura del tub únic, la superfície dels cartutxos es tracta per hidròfobs i oleòfobs i es compleixen diversos requisits de velocitat de microns.

Estructura

El separador de coalescència líquida-líquida està equipat amb dos grups de funcions diferents cartutxos interns; L'habitatge del separador és de carcassa metàl·lica i està equipada amb manòmetre, manòmetre, vàlvula de ventilació, vàlvula de drenatge, juntes de mostra en línia i altres accessoris.

Flux del procés

1. Per tal d'ampliar la vida útil dels cartutxos de coalescència i millorar l'eficiència de deshidratació, es recomana afegir un filtre previ en el separador del filtre frontal de coalescència. El propòsit principal del pre-filtre s'utilitza per eliminar grans impureses mitjanes i partícules sòlides d'òxid de ferro, sulfur de ferro i altres impureses nocives.
2. Cada dispositiu està dissenyat amb un bypass, convenient en els cartutxos de recanvi, i assegureu-vos que el sistema funcioni de manera contínua.
3. Hi ha 3 desguassos a la part inferior de cada equip que condueix a la retirada de la brutícia i la recuperació separada de la impuresa.

Aplicació

El separador líquid-líquid INOCO SGF s'utilitza habitualment en gasolina, combustible per a motors d'aviació i gasoil-separació d'aigua; gasolina càustica, combustible per avió i gasoil separació àcida càustica; separació d'aigua d'hidrocarburs lleugers i productes petroquímics; separació de peròxid d'hidrogen en licor mare treballant; separació àcida de productes petroquímics i hidrocarburs; separació d'oli; separació d'oli d'amina anhidra.


图片1.png

Preguntes freqüents

1. Si necessito romandre al vostre lloc durant uns dies, ¿és possible reservar l'hotel per a mi?

R: Sempre és un plaer, el servei de reserva d'hotel està disponible.

2. Quin nivell de qualitat són els vostres productes?

R: Tenim certificat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME fins ara.

3. Com que el termini d'enviament durarà molt de temps, com es pot assegurar-se que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està embolicada en pel·lícules, per assegurar-nos que la màquina es pugui lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el filferro d'acer per arreglar la màquina amb el contenidor.

4. Després de fer una comanda, ¿organitzarà la instal·lació de la màquina actualment?

R: Totes les màquines es posaran a prova molt abans de lliurar-se, per la qual cosa gairebé d'elles es poden utilitzar directament, també es pot instal·lar fàcilment la nostra màquina, si el client necessita la nostra assistència, ens complau concertar la instal·lació, però tot el cost se't cobrarà.


图片6.png


Investigació