Separador Industrial separador

Separador de cicló separador introducció INOCO 900 sèrie cicló és una combinació de tub multi-branca cicló i cartutxos per separar les partícules i gotetes de gas. Principi d'operació primera etapa filtre separador de gas-líquid de tub de cicló: Quan el gas flueix líquid que conté en...

Detalls del producte

Introducció de separador cicló 

Separador de INOCO 900 sèrie cicló és una combinació de tub multi-branca cicló i cartutxos per separar les partícules i gotetes de gas.

 

Principi d'operació

Primera etapa de filtratge 
Separador de gas-líquid cicló tub: Quan els fluxos de gas que conté el líquid en el gas-líquid separador, a causa de la rotació del cicló vòrtex tub disseny, el flux produirà una moció de tex vor fort, creant una forta de la força centrífuga, fent el sòlid partícules i impureses líquids Unit a la paret de tub de cicló.
Després se separen les impureses de la seqüència de gas, llavors líquid s'acumula a la regió de l'envàs. Purificació de ter gas af deixa separador de tub cicló amb mínima pèrdua de càrrega en el següent nivell de filtratge.

cyclone separator.jpg

Segona etapa de filtratge

Cartutx filtració i separació: aquest nivell està formada per números d'elements de filtre que es pot substituir o netejat en diverses ocasions.
Aquests tipus d'element de filtre i el nivell de precisió són seleccionats segons les condicions de treball, l'objectiu és eliminar les partícules sòlides més petit i condensar boira i fer la màxims gotetes podrien ser remoguts del separador.

Separador de filtre SN-920 sèrie cicló

INOCO aprèn els avantatges de la tecnologia de tub cicló nacionals i estrangeres i desenvolupat la separació líquid-sòlid-fase gas amb actuació alta eficiència i desgast resistent i resistència a la corrosió, té alta duresa (duresa superficial a la superfície a HV900 ~ 1000), resistència a la corrosió gran (aplicable a àcids, àlcalis, ambient humit sulfur d'hidrogen i etc.).
Cicló del tub és una polzada 2 utilitzant principi centrífuga de canonada tubular. Gas filtrabilitat entra en el port d'entrada i forma el flux rotacional en tub, pel que fa al líquid i partícules sòlides i diferències de densitat de gas, amb la força centrífuga separats, netejar gas combustible del conducte a fluir fora el sòlid i partícules líquides caure en la fons del separador de la conducte llavors el desguàs de la desembocadura. El nombre de tub cicló es basa en la present gas cabals i les pressions gota permès.

Índex d'actuació

Separació: Per partícules de pols i gotes de 8-10 µm, la taxa d'eliminació és 100%
Caiguda de pressió cicló: menys de 0.04MPa

Característiques

1. en general estructura s'ajusta a les característiques de flux bifàsic, llum de desgast, menys càrrega d'examinar i reparar
2. raonable estructura, obstruint el problema no es produeix
3. per mitjà de temperament més dur, tub cicló pot utilitzar original alt desgast i la corrosió níquel-fòsfor galvanoplàstia tecnologia de fabricació, la duresa superficial arriba fins HV900-1000, amb resistència al desgast alta i llarga vida de servei
4. ampli operatiu flexibilitat, per garantir l'eficiència de separació i la gamma de caiguda de pressió admissible, single-tub flux rangs 135-185m 3/h;

Garantia de qualitat

1. estricta contracte l'auditoria invloved tots els departaments per assegurar la viabilitat de cada ordre.

2. procés de disseny i validació abans de producció massiva.

Controlar estrictament en totes les matèries primeres i auxiliars, totes les matèries arribar al món avançat nivell.

Inspecció de 3.on lloc a tots els processos, registre inspecció mantenir localitzable durant 3 anys.

4. tots els inspectors són qualificats amb certificacions internacionals.

5. classificar WPS i garantia professional Soldadors Soldadura de qualitat.

Inspecció de 6.100% de brots acabats abans de l'enviament.

7. avançada i completar l'equipament de proves i inspecció: IUANS, metall microscopi, multímetre d'impacte, multímetre duresa...

8. regular formació per al personal d'inspecció.


图片1.png 

PREGUNTES FREQÜENTS

1. quin nivell de qualitat són els seus productes?

A: ja tenim CE, ISO, SGS, TÜV, Rosh, ASME certificat fins ara.

2. com el període d'enviament tindrà molt de temps, com assegurar-la màquina no serà trencat?

A: nostra màquina és cinema embolicat, assegurar-se que la màquina es pot lliurar el client sense problemes, anem a utilitzar el filferro d'acer per arreglar la màquina amb el contenidor.

3. sobre el servei post-venda, com es pot resoldre els problemes s'ha produït el seu client a l'estranger en el temps?

A: la garantia de la nostra màquina normalment és de 12 mesos, durant aquest període, s'encarregarà l'Exprés Internacional immediatament, per assegurar-se les parts substitueix per ser repartit tan aviat com sigui possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després de l'equip després d'haver estat operació, però no més de 18 mesos després de l'equip han estat lliurats (no inclou garantia consumir peces).

4. per què escollir-nos?

A: nosaltres són una de les empreses d'alta tecnologia, AAA contracte i empreses fiables, empresa de consultoria de tecnologia AAA. Estem fabricant obté el certificat d'ISO9001.

5. quines formes de pagament accepten?

A:T / T o l/c o Unió occidental o Moneygram o Paypal, altres és benvinguda.

6. quin és el termini de lliurament del filtre?

A: en general, 35 dies després avançada pagament, si l'OEM, serà de 40-45 dies després del pagament avançat, port de lliurament és Shanghai.


图片6.png 


Investigació