Filtre de rentatge automàtic

1. Filtre de rentat automàtic Introducció Aquest mode de funcionament és possible ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant les altes taxes de filtració mentre els pastissos continuen sent prims. Una de les característiques dels filtres de vela quan s’utilitza per a l’engrossiment és el seu filtrat clar ...

Detalls del producte

1. Filtre de rentat automàtic Introducció

Aquest mode de funcionament és possible ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant les altes taxes de filtració mentre els pastissos encara són fins. Una de les característiques dels filtres de vela quan s’utilitza per a l’engrossiment és el seu filtrat clar, ja que els espessants de gravetat, per analogia, produeixen desbordaments que sempre contenen una certa quantitat de sòlids en suspensió fina.

image001


2. Principi de treball

Durant la filtració, que es realitza en un recipient a pressió, el líquid es pressiona des de l'exterior a través del medi filtrant. El sòlid es connecta a la seva superfície i forma un pastís uniforme. El pastís es manté als elements filtrants a causa del seu perfil còncavic-convex i un diferencial de pressió que es manté contínuament. Quan la caiguda de pressió a la vàlvula fixada, la vàlvula d'entrada i de sortida s'apaga. El flux d’aire comprimit al filtre i assecar el pastís de filtre, en el procés de rentat posterior, la partícula s’eliminarà i l’element del filtre podria ser regenerat.

Una altra característica de Candle Filters és la forma cilíndrica dels elements que conserven el pastís format. Aquesta forma, oposada a Plate, Leaf o Filterpresses, augmenta la zona de filtració a mesura que els pastissos es tornen més gruixuts i compensen en certa mesura la disminució de les taxes de filtració.

Els filtres de vela són molt adequats per a la manipulació de materials inflamables, tòxics i corrosius, ja que són autoclaus i estan dissenyats per a entorns perillosos quan es requereix un funcionament segur i d'alta pressió. De la mateixa manera, es poden recobrir fàcilment per aplicacions quan es conservin temperatures calentes o fredes. Aquestes funcions no són possibles a les premses de filtratge que requereixen l'obertura d'unes plaques a l'atmosfera per un per permetre la descàrrega del pastís al final de cada cicle.


3.Avantatges

■ Alta descàrrega de la coca.

■ S’adapta fàcilment a l’espessiment de purins.

■ Espai mínim.

■ Mecànicament senzill, ja que no hi ha glàndules ni coixinets de segellat complexos.

· Descàrregues humides i seques

■ Els sòlids filtrats es deshidraten i es descarreguen per recuperació de gasos, es pot utilitzar un pastís de filtre per a la reacció.

■ Espessiment continu

■ Aquest tipus de filtre permet una filtració contínua sense interrupció del flux; el sòlid es remou al líquid i es descarrega en forma de purí, aquest procés de filtració s'aplica principalment als processos on es requereix un flux continu.


4.FAQ

a. Ets fabricant, empresa comercial o tercers?

R: Som un fabricant i hem construït la nostra empresa des de 2007.

b. Quina és la vostra quantitat d’ordre mínima, podeu enviar-me mostres?

R: La nostra quantitat mínima és d’un conjunt, ja que el nostre producte és un equipament de maquinària, és difícil enviar-vos mostres, però, us podem enviar catàleg, us donem la benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.

c. Quin nivell de qualitat són els vostres productes?

R: Tenim certificat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME fins ara.

d. Com el període d’enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

e: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

1

2

3Investigació