Filtre de rentat automàtic

1. Filtre automàtic de rentat posterior Els filtres s'utilitzen també per a l'engrossiment per produir una pasta concentrada fluïda mitjançant l'eliminació parcial de la fase líquida com a filtrat. Aquest mode de funcionament és possible, ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant ...

Detalls del producte

1. Filtre de rentat automàtic posterior Introducció

Els filtres també s’utilitzen per a l’engrossiment per produir una pasta fluida concentrada mitjançant l’eliminació parcial de la fase líquida com a filtrat. Aquest mode de funcionament és possible ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant les elevades taxes de filtració mentre els pastissos encara són fins. Una de les característiques dels filtres de vela quan s’utilitza per a l’engrossiment és el seu filtrat clar, ja que els espessants de gravetat, per analogia, produeixen desbordaments que sempre contenen una certa quantitat de sòlids en suspensió fina.

image001


2. Detall del producte

Original: Jiangsu, Xina

Certificació: ISO9001, ISO14001, Preu: Negociable

Material: alumini

Termini de pagament: TT, LC

Data de lliurament: Negociable

Embalatge: estàndard d’exportació

Mercat: Orient Mitjà / Àfrica / Àsia / Amèrica del Sud / Europa / Amèrica del Nord

Garantia: 1 any

Conjunt MOQ: 100


3.Els nostres avantatges

a. Àmplia experiència en la producció: Estem especialitzats en la indústria de la purificació d’aire durant més de 10 anys, el prefiltre AHU podem optimitzar el disseny del flux d’aire, segons la mida de la caixa de la climatització, per filtrar l’eficiència, els paràmetres de detecció del flux d’aire, per garantir que els clients .

b. Matèries primeres d’alta qualitat: disposem d’un sistema de certificació de proveïdors qualificat, ens hem unit al D&B s DUNS Registered "c. Estrictes procediments d’assaig físic / químic: complir els requisits del disseny i del procés del producte, proporcionant dades fiables de proves.

d. Temps de lliurament curt: si un recipient és de 15 a 20 dies. També tenim alguns tubs i barres de mida estàndard, si necessita 3-5 peces, podem lliurar-los aviat.

e. Embalatge segur: es pot estendre l'oli antioxidant als tubs i les varetes abans de l'enviament, amb taps de plàstic als extrems del tub per protegir la superfície interior, protegir-los amb un tub de cartró. Finalment s’embalarà amb un paquet de navegació o en caixa de fusta.

f. Millor servei postvenda: més del 60% de productes es venen al sud-est asiàtic, a l'Orient Mitjà ia Europa, i tots els productes són confiables per clients nacionals i estrangers.

image003


Investigació