Sistema de filtre de rentatge automàtic

1.Sistema de filtre de rentat automàtic Introducció El sistema de filtre de rentat automàtic està disponible per a alta temperatura, alta pressió i material alt sòlid, que s'adopta amb tres mètodes de neteja, rentat posterior, voladura, ultrasons per aconseguir un funcionament automàtic continu, evitar manuals ...

Detalls del producte

1.Sistema de filtre de rentatge automàtic Introducció

El sistema de filtre de rentat automàtic està disponible per a alta temperatura, alta pressió i material altament sòlid, que s'adopta amb tres mètodes de neteja, rentat posterior, voladures, ultrasons per aconseguir un funcionament automàtic continu, evitar la neteja manual freqüent i el temps inactiu innecessari. material i residus.

image001


2. Avantatge

■ Amb un programa de neteja únic equipat amb elements sinteritzats del nucli, l'efecte de neteja és igual al 80% de l'estat inicial, augmenta considerablement la vida útil del filtre i redueix un 70% les emissions contaminants.

■ Excel·lents components de filtració, amb filtre de metall porós i sinteritzat, amb una eficiència de filtració de fins a 1 micra / 99%. (Es pot utilitzar amb freqüència un filtre de 1 micra a 25 microns).

■ Estructura totalment tancada, filtre 100% automàtic, que també s'adapta a diverses ocasions complexes i en condicions de explosió.

■ INOCO té molta solució de sistema madura, el cabal pot ser de 1-200T / h. En la seva majoria, l'empresa de filtres INOCO pot proporcionar dibuix per a referència.

■ Àmplia elecció per a la mida i el material de l'element de filtre. INOCO pot proporcionar un element filtrant porós de 10 mm ~ 200 mm, el material pot ser 304L, 316L, monel, hastelloy.


3.FAQ

a. Quina és la vostra quantitat d’ordre mínima, podeu enviar-me mostres?

R: La nostra quantitat mínima és d’un conjunt, ja que el nostre producte és un equipament de maquinària, és difícil enviar-vos mostres, però, us podem enviar catàleg, us donem la benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.

b. Quin nivell de qualitat són els vostres productes?

R: Tenim certificat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME fins ara.

c. Quin és el termini de lliurament de la vostra màquina?

R: En general, el termini de lliurament de la nostra màquina és d'uns 30 dies, es lliurarà una màquina personalitzada com a negociació amb els nostres clients.

d. Es pot personalitzar la màquina segons siga la nostra necessitat, com ara posar el nostre logotip?

R: Segur que la nostra màquina es pot personalitzar segons la vostra necessitat, també hi ha disponible el vostre logotip.

e. Com el període d’enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

image003

 


Investigació