Filtre de rentatge automàtic

1. Filtre de rentat automàtic Introducció Aquest mode de funcionament és possible ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant les elevades taxes de filtració mentre els pastissos continuen sent prims. Una de les característiques dels filtres de vela quan s’utilitza per a l’engrossiment és la seva claredat ...

Detalls del producte

1. Filtre automàtic de rentat posterior

Aquest mode de funcionament és possible ja que els filtres de vela poden funcionar en temps de cicle molt curts aprofitant les altes taxes de filtració mentre els pastissos encara són fins. Una de les característiques dels filtres de vela quan s’utilitza per a l’engrossiment és el seu filtrat clar, ja que els espessants de gravetat, per analogia, produeixen desbordaments que sempre contenen una certa quantitat de sòlids en suspensió fina.

image001


2.Avantatges

■ Alta descàrrega de la coca.

■ S’adapta fàcilment a l’espessiment de purins.

■ Espai mínim.

■ Mecànicament senzill, ja que no hi ha glàndules ni coixinets de segellat complexos.

· Descàrregues humides i seques

■ Els sòlids filtrats es deshidraten i es descarreguen per recuperació de gasos, es pot utilitzar un pastís de filtre per a la reacció.

■ Espessiment continu

■ Aquest tipus de filtre permet una filtració contínua sense interrupció del flux; el sòlid es remou al líquid i es descarrega en forma de purí, aquest procés de filtració s'aplica principalment als processos on es requereix un flux continu.

■ Disseny del filtre de vela, dissenyat per complir amb l'elevat nivell de producció de les indústries farmacèutiques i biotecnològiques. L’acabat superficial i el disseny d’interiors permeten una neteja eficaç de totes les parts en contacte amb el producte.

3.Aquest sistema de filtratge s'ha aplicat amb èxit en aquests camps.

■ Dióxid de titani ■ Eliminació del catalitzador
■ El tauler actual ■ Fosfatació
■ Viscosa ■Activat carboni
■ Producció de níquel ■ Producció de zeolites
■ Desulfuració de combustible ■ Producció d'oli comestible
■ Tractament d'aigües residuals Producció alcalina de xlor
■ Resina ■ Poliol
■ Producció de PVC ■ Desulfuració de gasos


4.FAQ

a. Quin és el termini de lliurament de la vostra màquina?

R: En general, el termini de lliurament de la nostra màquina és d'uns 30 dies, es lliurarà una màquina personalitzada com a negociació amb els nostres clients.

b. Es pot personalitzar la màquina segons siga la nostra necessitat, com ara posar el nostre logotip?

R: Segur que la nostra màquina es pot personalitzar segons la vostra necessitat, també hi ha disponible el vostre logotip.

c. Com el període d’enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

d. Puc saber quin pagament s’acceptarà per la vostra empresa?

R: Fins ara el 100% T / T abans de l'enviament i el dipòsit del 30% pagat per T / T, que es paga equilibrat per L / C.

image003


Investigació