Filtre automàtic de neteja automàtica

1. Filtre autonetejable automàtic Introducció El filtre automàtic de neteja automàtica s'aplica per a impureses complexes, netejades mecànicament i de flux elevat, que poden igualar la línia de tubs de 10 ", 12", 14 "i 68". Si la vostra capacitat de flux de procés és superior a 2500m3 / h, es recomana utilitzar aquesta filtració de líquids ...

Detalls del producte

1. Filtre autonetejable automàtic Introducció

El filtre automàtic de neteja automàtica s'aplica a impureses complexes, netejades mecànicament i de flux elevat, que poden igualar la línia de tubs de 10 ", 12", 14 "i 68". Si la vostra capacitat de flux de processos és superior a 2500m3 / h, es recomana utilitzar aquest sistema de filtració de líquids amb filtració de múltiples conjunts.

image001image003


2. Procés de filtre de neteja automàtica

Quan la pressió diferencial de la canonada d’entrada i de sortida arriba al valor presentat, el filtre iniciarà el procés de neteja. Tot el procés d’auto-neteja conté dos passos: s’obre la vàlvula de drenatge; els dos raspalls d'acer inoxidable que es mouen a l'interior del motor eliminaran les impureses capturades per la malla i, a continuació, es descarrega les impureses de la vàlvula de drenatge. Tot el procés de neteja dura uns 15 a 60 segons, mentre que durant aquest temps, la filtració el sistema no deixa de fluir i es controla mitjançant una caixa de control.

Tipus de control: té tres models d’aquest, temps, pressió diferencial i control PLC.

1

image003_03image003_04image003_05


Investigació