Filtre de rentat posterior

1. Filtre de rentat posterior Introducció El filtre de succió de rentat automàtic proporciona operacions de rentat completament automàtiques en aplicacions de la indústria i pot separar contínuament les impureses de l'aigua i altres líquids. El manteniment i operació de l’aplicació de filtre és molt senzill, ...

Detalls del producte

1.Versió del filtre de rentat Introducció

El filtre de succió de rentat automàtic proporciona operacions completament automàtiques de rentat de rentat en aplicacions de la indústria i pot separar contínuament les impureses de l'aigua i altres líquids. El manteniment i el funcionament de l’aplicació de filtre és molt senzill, fins i tot en condicions d’operació greus també pot seguir funcionant en un bon funcionament. Aquest filtre és un tipus d’aplicació de filtre que pot proporcionar un ampli ventall d’ús de la indústria, pot garantir la puresa i la fiabilitat del líquid filtrat.

image001


2. Principi de treball

■ El procés de filtració

el líquid no filtrat no circula a la part inferior del filtre i passa a través de l'element de filtre de l'exterior cap a l'interior. A continuació, les impureses quedaran atrapades a l'exterior de l'element. A mesura que s'acumulen les impureses, es formarà gradualment el pastís de filtre. El que podria eliminar partícules més petites.

■ El procés de retrolavat

El procés de rentat posterior es posa en marxa mentre els filtres arriben a la pressió o el temps de configuració diferencial.

El transmissor de pressió diferencial emet un senyal de pressió diferencial, s'inicia el controlador programable, el programa del PLC emet un senyal al actuador de la vàlvula i s'obrirà la vàlvula de drenatge.


3. El nostre servei

a.S'ofereixen serveis tècnics gratuïts sobre problemes de filtratge i aplicació de raspalls.

b. Recorregut in situ gratuït i introducció de la nostra fàbrica.

c.Vam oferim disseny i validació de processos de forma gratuïta.

d. Podem garantir el lliurament puntual de mercaderies.

e. Tancar el seguiment de totes les comandes per part d’una persona especial i mantenir els clients informats puntualment.

image003


Investigació