Sistema de filtre de refredament

1.Sistema de filtre de refredament Introducció La fibra sintètica té una certa porositat de la capa de filtre, ja no cobreix altres materials, de manera que l'operació és senzilla. Aquests cartutxos de filtre també utilitzen la patent inoco de disseny plegat, que permetrà que un filtre individual assoleixi una àrea de filtre gran i ...

Detalls del producte

1.Sistema de filtre de flotació introductòria

La fibra sintètica té una certa porositat de la capa de filtre, ja no cobreix altres materials, de manera que el funcionament és senzill. Aquests cartutxos de filtre també utilitzen la patent inoco de disseny plegat, que permetrà que un filtre individual assoleixi una àrea de filtre gran i una vida útil més llarga. El filtre adopta una estructura de segellat especial lligada juntament amb el tub, res amb la carcassa del filtre.

image001


2. Material de filtre de cartutx de flux alt

Filtrar les peces

Material

Carrosseria

CS, SS304, SS316L, C276,2205, recobriment

Cartutx de filtre

PP, PTFE, acer inoxidable plegat

Junta de carrosseria

Bun-N, junta fluor-goma, espiral metàl·lica

 

3.FAQ

1. Quin és el termini de lliurament de la vostra màquina?

R: En general, el termini de lliurament de la nostra màquina és d'uns 30 dies, es lliurarà una màquina personalitzada com a negociació amb els nostres clients.

2. Com que el període d'enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

3. Puc saber quin pagament s’acceptarà per la vostra empresa?

R: Fins ara el 100% T / T abans de l'enviament i el dipòsit del 30% pagat per T / T, que es paga equilibrat per L / C.

4. Com és la vostra qualitat de mercaderies?

R: Hem col·laborat amb molts companys de classe mundial durant molts anys, per exemple, clients de Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung, BASF, Bayer, Worlypesons, etc.

Els nostres productes van rebre una bona resposta dels nostres clients.


Investigació