Filtre completament automàtic

1. Introducció del filtre automàtic complet: el filtre completament automàtic és adequat per a filtres amb una canonada de 1 '' - 36 '' per triar, amb avantatges de flux continu de fluids, manteniment senzill de l'operació de seguretat, el filtre de neteja automàtic de la sèrie XF s'utilitza àmpliament a tota la indústria area.XF-X05 filtre de raspall autolimpiable ...

Detalls del producte

1. Introducció del filtre automàtic

El filtre completament automàtic és adequat per a filtres amb canonada d'1''-36 '' per triar, amb avantatges de flux continu de fluids, manteniment senzill de l'operació de seguretat, el filtre de neteja automàtic de la sèrie XF s'utilitza àmpliament a tota la indústria.XF-X05 El filtre de raspall de neteja té un alt rendiment de filtració en la condició de filtrar sòlids precipitats, el flux de líquids lateral i cap a fora, que és més eficient en procés de filtració.

image001


2.Aplicació

█ El colador automàtic de neteja pròpia es pot utilitzar en gairebé tots els depuradors industrials, com ara el subministrament d’aigua, el sistema purificat d’aigua, el repugnant a l’aigua, l’olor de sal, que s’utilitza per al servei de refrigeració, processament i protecció contra incendis. Aquest sistema de gestió de filtre pot garantir el cicle dels recursos hídrics i estalviar costos.

AreAquests filtres de neteja mecànica s’utilitzen àmpliament en la indústria de processament per protegir els intercanviadors de calor, la bomba de canonades, el sistema de reciclatge de tractament d’aigües residuals, etc.

█ Els filtres de neteja mecànica d'alt flux es poden utilitzar en la indústria de l'energia elèctrica per protegir els intercanviadors de calor, la bomba de canonades, el filtre de polvorització d'aigua, el sistema de reciclatge d'aigües residuals, etc.

█ El filtre automàtic de neteja automàtica es pot utilitzar per a la indústria de processament de pasta de pols per eliminar la fibra de l'aigua per evitar l'obstrucció del filtre i separar l'escorça i el xip en procés de circulació.


3.Els nostres avantatges

a. Àmplia experiència en la producció: estem especialitzats en un filtre automàtic de neteja pròpia, com ara filtre de raspalls, filtre de rascadores, carcassa de filtre d’aigua d’acer inoxidable, filtre de rentat posterior, carcassa de filtre de bossa i carcassa de filtre de cartutxos amb experiència de 10 anys.

b. Instal·lacions de producció completes per a filtre de raspalls: posseïdor de perforació radial de precisió, rotllos per a plaques, torn, fresadora de tipus planer, perforadora i fresadora, màquina de tall per plasma CNC, màquina de soldadura per arc de pols inversor, soldadora de soldadura polaritzada per fusió inversora, soldadura manipuladora, màquina de soldar blindada amb gas Co2, prestatge autoportant de la roda, conducció i altres equipaments avançats.

image003_01image003_02


Investigació