Filtració totalment automàtica

1. Filtració totalment automàtica Introducció La filtració totalment automàtica és adequada per a filtres amb una canonada de 1 '' - 36 '' per escollir, amb avantatges de flux continu de fluids, manteniment senzill de l'operació de seguretat. area.XF-X05 self ...

Detalls del producte

1. Introducció a la filtració totalment automàtica

La filtració totalment automàtica és adequada per a filtres amb canonada d’1''-36 '' per triar, amb avantatges de flux continu de fluids, manteniment senzill de l’operació de seguretat, el filtre d’auto-neteja de la sèrie XF s’utilitza àmpliament a tota la indústria.XF-X05 El filtre de raspall de neteja té un alt rendiment de filtració en la condició de filtrar sòlids precipitats, el flux de líquids lateral i cap a fora, que és més eficient en procés de filtració.

image001


2. Principi de treball

El procés de neteja es realitza mitjançant un escàner de succió, fa un moviment d’escaneig en espiral i absorbeix les impureses de la superfície de la malla i les descàrregues a través d’una vàlvula de drenatge.

L'obertura de la vàlvula de drenatge es controla mitjançant una vàlvula de solenoide de tres vies de posició, tot el procés dura uns 35 segons, en aquest sistema de procés es manté el flux continu.

L’aigua flueix a través de l’entrada de filtre i flueix des de l’exterior cap a l’interior cap a la malla gruixuda i després flueix a través d’una malla fina d’interior cap a l’exterior, l’impuresa serà interceptada per la malla fina en aquest procés i també es formarà una pèrdua de pressió. protegir els equips nets i evitar que les partícules grans es perdin de manera que no sigui per a la filtració.


3.FAQ

a. Puc saber quin pagament s’acceptarà per la vostra empresa?

R: Fins ara el 100% T / T abans de l'enviament i el dipòsit del 30% pagat per T / T, que es paga equilibrat per L / C.

b. Quant al servei post-venda, com podeu resoldre els problemes ocorreguts del vostre client a l'estranger?

R: La garantia de la nostra màquina és normalment de 12 mesos. Durant aquest període, anem a organitzar immediatament l'expressió internacional, per assegurar-nos que les peces de recanvi es lliuraran al més aviat possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després d'haver-se operat l'equip, però no més de 18 mesos després de lliurar l'equip (garantia no inclourà les parts de consum).

c. Després de fer una comanda, organitzeu la instal·lació de la màquina actualment?

R: Totes les màquines seran provades molt abans de lliurar-les, de manera que gairebé d’elles es poden utilitzar directament, també la nostra màquina serà fàcil d’instal·lar, si el client necessita la nostra assistència, estarem encantats d’organitzar la instal·lació, però tot el cost se us cobrarà.

1

2

3


Investigació