Espelma automàtics de contra rentat filtre

C andle filtre (Model: INOCO-DS-A7) introducció és el filtre de vela, com tots els filtres de pressió, pot ser vist en línies de procés maneig diòxid de titani, gas de combustió, aclariment de salmorra, fang vermell, caolí, química fina i moltes altres aplicacions que requereixen Pastís d'humitat baixa eficient...

Detalls del producte

CAndle de filtre(Model: INOCO-DS-A7)Introducció 

El filtre d'espelma és, com tots els filtres de pressió, pot ser vist en línies de procés maneig diòxid de titani, gas de combustió, aclariment de salmorra, fang vermell, caolí, química fina i moltes altres aplicacions que requereixen la filtració de pastís eficient humitat baixa o alt grau de polit. Espelma filtres també s'utilitzen per engruiximent per produir una papilla flowable concentrat per eliminació parcial de la fase líquida, com filtrate. Aquest mode d'operació és possible ja que l'espelma filtres pot operar el cicle molt curt temps aprofitant-se de les taxes de filtració d'alta, mentre que els pastissos són encara prims. Una de les característiques dels filtres d'espelma quan s'utilitza per l'engrossiment és seva filtrate clar ja espessidors de gravetat, en analogia, produeixen desbordaments que contenen sempre una certa quantitat de sòlids en suspensió fins.

Principi laborable

Durant la filtració, que transcorre en un vaixell de pressió, es pressiona el líquid de l'exterior a través del mitjà de filtre. Sòlid connectar en la seva superfície i forma un pastís uniforme. El pastís queda en els elements de filtre a causa del seu perfil còncava-convexa i un diferencial de pressió contínuament mantinguda a través d'ells. Quan la pressió caiguda a la vàlvula conjunt, vàlvula d'entrada i sortida apagar. Aire comprimit desemboquen el filtre i assecar el pastís de filtre en el processament de backwashing, se suprimirà la partícula i l'element filtrant podria ser regenerar.

 

Una altra característica dels filtres de vela és la forma dels elements que conserven el pastís format cilíndric. Aquesta forma, s'oposa al plat, fulla o Filterpresses, augmenta l'àrea de filtració, com pastissos créixer més gruixut i compensar, en certa mesura a la disminució de les taxes de filtració.

Espelma filtres molt bé són adequats per a la manipulació de materials inflamables, tòxics i corrosius ja que són autoclaved i dissenyat per a entorns perillosos quan alta pressió i seguretat operacional es requereixen. Així mateix, es pot ser fàcilment jacketed per aplicacions quan sigui calents o freds temperatures són que cal preservar. Aquestes característiques no són possibles en el Filterpresses que requereixen l'obertura de plaques a l'atmosfera per un permet la descàrrega de pastís al final de cada cicle.

Espelma filtres estan disponibles en totes les mides i els tipus més grans poden tenir una superfície de 200 m2 i contenen 250 o més filtratge elements instal·lats en un vasos de diàmetre de metre 2.5 a 3.0. El rang de pressió funcionament és bastant àmplia però la majoria de filtres espelma operen a una pressió de 6 bars. Es pot utilitzar filtre 1 Micra per espelma de pre filtre.

Avantatges

Descàrrega excel·lent pastís ■.

■ s'adapta fàcilment a engrossiment de purins.

■ Mínim espai.

■ Mecànicament simple ja que hi ha no complexes segellat glàndules o rodaments.

■ Humida i seca de descàrrega

■ Els sòlids filtrades són dewatered i descarregar cop de gas-esquena, filtrar pastís es pot utilitzar per a la reacció.

Engruiximent contínua ■

■ Aquest tipus de filtre permet filtració en continu sense interrupció del flux; el sòlid són buidat en el líquid i dischared en forma de purins, aquest procés de filtració s'aplica principalment per processos on es requereix contious flux.

■ Vela filtre disseny, que està dissenyat per complir amb l'estàndard d'alta producció de les indústries farmacèutiques i biotecnològiques. Acabar de superfície i disseny dels internals permeten eficaç neteja de totes les parts en contacte amb producte.

Aquest sistema de filtre ha estat reeixidament aplicat en aquests camps.

Diòxid de titani ■■ Eliminació del catalitzador
■ La Junta actual■ fosfatament
Fibra viscosa de ■■ carbó
Producció de níquel ■Producció de zeolita ■
Dessulfuració de gasos de combustible ■■ Producció d'oli comestible
Depuració de residus ■Producció de alcalí ■ Chlor
Resina ■■ Poliol
■ Producció de PVC

Dessulfuració de gasos ■


Després de les vendes

Inoco oferir una alta qualitat, especialitzat i en servei. Facilitem totes les dades tècniques del projecte necessari, dibuix, instrucció de producte, producció de progrés i ITP.

PREGUNTES FREQÜENTS

1. ets un fabricant, empresa o un tercer de comerç?

A: Som un fabricant, i tenim construïda la nostra empresa des del 2007.

2. què és la quantitat de comanda mínima, em pot enviar mostres?

A: nostre quantitat mínima és 1 joc, com el nostre producte és l'equipament de maquinària, és difícil orientar-te mostres, no obstant això, podem enviar vostè catalogar, benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.

3. quin nivell de qualitat són els seus productes?

A: ja tenim CE, ISO, SGS, TÜV, Rosh, ASME certificat fins ara.

4. com el període d'enviament tindrà molt de temps, com assegurar-la màquina no serà trencat?

A: nostra màquina és cinema embolicat, assegurar-se que la màquina es pot lliurar el client sense problemes, anem a utilitzar el filferro d'acer per arreglar la màquina amb el contenidor.

5. després vam fer una comanda, us organitzarà la instal·lació de la màquina en l'actualitat?

A:all de les màquines es provarà bé abans de lliurar, així gairebé d'ells pot ser utilitzat directament, també són fàcils d'instal·lar, si el vostre client necessita la nostra ajuda, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost serà nostra màquina cobrarà per vostè.

6. com es pot obtenir el post servei?

R: li enviarem les peces de recanvi per lliure si els problemes causats per nosaltres. Si els problemes homes fets, també enviem les peces de recanvi, però es paga. Cap problema, pots trucar-nos directament.


图片7.png         

Investigació