Equip de filtració per a filtre de bosses dúplex

Filtre de la bossa de dúplex El filtre de bossa de duplex INOCO-D és el sistema de filtre que utilitza filtres de dos conjunts per aconseguir els efectes, un treball, un standby o dos filtres funcionen en ambdós. És fàcil d'instal·lar i una àrea de filtre més net i més gran tindrà més quantitat bruta, més temps de treball ...

Detalls del producte

Introducció al filtre de la bossa dúplex

El filtre de borsa duplex INOCO-D és el sistema de filtre que utilitza dos filtres de borsa per aconseguir els efectes, un treball, un standby o dos filtres funcionen en ambdós. És fàcil d'instal·lar i una àrea de filtre més net i més gran tindrà una quantitat més bruta, més temps de treball i menys temps netes.

Estructura raonable, coberta petita àrea d'una àrea petita, bon segellat, gran capacitat de flux fàcil d'operar, el tractament interior i exterior del filtre és el processat de bufat de sorra o poliment, per la qual cosa la superfície és suau i bona.


Dades tècniques

Material: CS, SS304, SS316L, CS folrat PO, CS de PTFE folrat

Precisió del filtre: 2-100mesh

Temperatura de treball: 0-500 ℃

Pressió de treball: 0-20 mpa

Codi de disseny: H21637-1991, ASME VIII

Trieu l'opció

Peu de filtre ajustable

Jaqueta de calefacció

Disseny d'alta temperatura i alta pressió

Aplicació

产品 说明 模板 254114.png

Automoció

Filtratge de bany de pretractament, filtració d'E-Coat, recobriment i acabat transparent, filtre d'imprimació, filtres de línia d'anelles de pintura, fluids de neteja de peces, compostos de dibuix, lubricants, fluids de treball de metall i filtres d'entrada de la bomba.

产品 说明 模板 254459.png

Química

Recuperació del catalizador, eliminació de l'escala de canonades, poliment de fluids de procés aquós, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, eliminació de gel a partir de resines. L'eliminació de carboni o catalitzador activat en la indústria de productes químics fins és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Les bosses de filtre INOCO compleixen amb aquests requisits d'aplicació per a una alta eficiència de filtració, juntament amb una llarga vida útil i fiabilitat.

产品 说明 模板 255038.png

Electrònica

Processament d'oblemes i xips, banys d'aiguaforts electrònics, poliment fotoquímic i filtració d'aigua de gran alçada i prefiltració de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva eficàcia en costos. Les bosses de filtre INOCO demostren la puresa, l'eficàcia i el rendiment uniformes.

产品 说明 模板 255469.png

Aliments i begudes

Filtre de poliment de vi, begudes espirituoses i cervesa, eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de negre de carboni a partir de cel·lulosa, eliminació de llots en gelatines, sucre líquid, sucs gruixuts, brouig de xarop de blat de moro, processament de midó, processament de llet i refrescos. Moltes bosses de filtre INOCO s'ajusten a la norma FDA i fins i tot a la normativa de processament d'aliments de la CEE i poden satisfer les demandes úniques i variades d'aquestes aplicacions.

产品 说明 模板 256007.png

Treball en metall

Filtratge d'oli hidràulic, filtració del sistema de pretractament, recuperació de metalls preciosos, fluids metàl·lics de treball i compostos de dibuix. Les màquines de neteja de peces usen les nostres bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual a les peces.

产品 说明 模板 256358.png

Petroquímica

Filtració d'olis lubricants, additius per a combustible, recuperació de petroli millorada, filtració de solucions d'amina, filtració de fluids glicòlics, processos de purificació de gasos, processos de destil·lació i craqueig, rentadores d'amina, estacions de filtració off-shore, perforació d'oli i fluids d'injecció.

产品 说明 模板 256762.png

Pintura i laca

Eliminació d'aglomerats, eliminació de coagulacions de pintura, filtració de dissolvents, eliminació de contaminants d'emmagatzematge, línies d'ompliment i línies de barreja de pintura, purificació del monòmer.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacèutica

Recuperació d'ingredients actius costosos, recuperació del catalitzador, purificació i eliminació de carboni actiu, filtració de gelatines, hormones, extractes de vitamina, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions salines.

产品 说明 模板 257454.png

Resines, plàstics, tintes i revestiments

Filtres d'oli i polímers, dispersions, lots de polimerització, resines per recobriments de llaunes, plàstics, tinta d'impressió, processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids a raig de tinta d'alta puresa.

产品 说明 模板 257814.png

Tractament d'aigües

Depuració d'aigües residuals, depuradores d'aigües, eliminació de fems, eliminació d'escales de canonades, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resines d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsits de calci, filtració de productes químics utilitzats per al tractament d'aigües, eliminació de pols de les instal·lacions de la torre de refrigeració. La filtració d'aigua superficial és una zona dominada tradicionalment per la filtració de cartutxos. Ara, l'alta eficiència i llarga vida de les bosses de filtre d'alt rendiment de INOCO són ​​una alternativa rendible als cartutxos cars.


El nostre servei

Ø Proporcionar el disseny tècnic i les solucions;

Ø Nova guia de construcció de plantes;

Ø Disseny i fabricació d'equips no estàndard;

Ø Formació i orientació tècnica professional en obra segons el contracte;

Ø Accessoris de subministrament en qualsevol moment;

Ø Consultoria i serveis teletècnics;

Ø Un altre servei tècnic especial segons els requisits del client.

Avantatge

■ El filtre de sucre es pot equipar amb diferents elements per proporcionar la màxima superfície de filtratge a cada aplicació d'allotjament del filtre per tal de tenir una menor pèrdua de pressió mentre es treballa.

■ Ràtio de flux elevat més alt.

■ Elements de filtre i elecció variats.

■ Autolimpia automàtica, és un filtre automàtic.

■ Senzill, fiable i econòmic.

Preguntes freqüents

1. On es troba la fàbrica?

R: La nostra adreça de fàbrica és: No.58 Rongxing 3rd Road, parc industrial de Furong, ciutat de Wuxi, província de Jiangsu, Xina.

2. Quin nivell de qualitat són els vostres productes?

R: Tenim certificat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME fins ara.

3. Es pot personalitzar la màquina com la nostra necessitat, com posar el nostre logotip?

R: Segurament la nostra màquina es pot personalitzar com a necessitat, també està disponible el vostre logotip.

4. Puc saber quina serà la teva acceptació al pagament?

A: Fins ara el 100% T / T abans de l'enviament, i el dipòsit del 30% pagat per T / T, el saldo pagat per L / C està disponible.


图片6.png

Investigació