Filtre de bossa de cèrcol Filtre de bossa d'aigua

Filtre de carcassa d'acoblament de carcassa El filtre de carcassa d'acer inoxidable tipus hoop és idoni per a condicions de baixa pessura, que és una opció econòmica, aquest tipus de filtre està equipat amb connexió de vàlvula i de pressió. També es pot triar la bossa de filtres de mida 1 # i mida 2 #. Característiques 1.Manual obert, V ...

Detalls del producte

Presentació d'habitatges del filtre de borsa  

El filtre de la bossa d'acer inoxidable tipus hoop és idoni per a condicions de baixa pessora, que és una opció econòmica, aquest tipus de filtre està equipat amb connexió de vàlvula i de pressió. També es pot triar la bossa de filtres de mida 1 # i mida 2 #.

Característiques

1.Manual obert, tipus V aro, sense necessitat d'eines.
2.For tipus de bosses de filtre comuns per a referència: mida 1, mida 2, mida 3 i mida 4.
3. Acer al carboni, acer inoxidable 304, 316L és opcional.
4. Tractament de poliment o sorrejat, la superfície interior és fàcil de netejar.
5. El polit poliment pot complir amb els requisits estrictes dels clients.
6. Interfície de tipus de bossa estàndard, forma d'instal·lació diversa.
7. El bolquer d'anell obert és fàcil d'obrir i tancar.
8. L'espai d'instal·lació es pot ajustar ràpidament segons els requisits del lloc.

图片4.png

Dades tècniques  

Disseny i fabricació estàndard: HG21637-91 o ASME VIII
Estàndard de brida: HG, GB, ANSI, JIS, DIN.
Material: SS304, SS316L
Pressió de treball: 0,3 ~ 0,8 Mpa
Tipus de connexió: fil, cèrcol, brida.
Mida d'entrada i sortida: 1-2 ".
Drenar la mida: 1/4 ".
Model de bossa de filtre: 1 #, 2 #
Precisió de filtració: 0.5um-800um.
Pressió de disseny: 1.0Mpa.
Temperatura de disseny: 80 ℃.
Tractament de superfícies: aixafament de sorra, polit amb superfície interna o externa.

Selecció de models  

water bag filter.jpg 


Model NO

SGD-I-1

SGD-I-2

SGD-I-3

SGD-I-4

Capacitat (m3 / h)

20

40

6

12

Àrea del filtre (m2)

0.25

0,5

0,09

0.16

Condicions aplicades

Max.6 bar / 80 ℃ respectivament 10 bar / 30 ℃

Max.9 bar / 80 ℃ respectivament 10 bar / 30 ℃

Volum del filtre (litre)

15.5

27

3

4.5

Altura d'instal·lació (mm)

Aproximadament 980

Aprox.1810

Aproximadament 590

Aproximadament 900

Pes del filtre (kg)

Approx.12

Aprox.17

Aprox.5

Aprox.6

Mida de la connexió (entrada i sortida)

DN50; 2 "fil de BSP

DN32; 1 1/2 "fil de BSP


Aplicació  

产品 说明 模板 254114.png

Automoció

Filtratge de bany de pretractament, filtració d'E-Coat, recobriment i acabat transparent, filtre d'imprimació, filtres de línia d'anelles de pintura, fluids de neteja de peces, compostos de dibuix, lubricants, fluids de treball de metall i filtres d'entrada de la bomba.

产品 说明 模板 254459.png

Química

Recuperació del catalizador, eliminació de l'escala de canonades, poliment de fluids de procés aquós, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, eliminació de gel a partir de resines. L'eliminació de carboni o catalitzador activat en la indústria de productes químics fins és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Les bosses de filtre INOCO compleixen amb aquests requisits d'aplicació per a una alta eficiència de filtració, juntament amb una llarga vida útil i fiabilitat.

产品 说明 模板 255038.png

Electrònica

Processament d'oblemes i xips, banys d'aiguaforts electrònics, poliment fotoquímic i filtració d'aigua de gran alçada i prefiltració de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva eficàcia en costos. Les bosses de filtre INOCO demostren la puresa, l'eficàcia i el rendiment uniformes.

产品 说明 模板 255469.png

Aliments i begudes

Filtre de poliment de vi, begudes espirituoses i cervesa, eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de negre de carboni a partir de cel·lulosa, eliminació de llots en gelatines, sucre líquid, sucs gruixuts, brouig de xarop de blat de moro, processament de midó, processament de llet i refrescos. Moltes bosses de filtre INOCO s'ajusten a la norma FDA i fins i tot a la normativa de processament d'aliments de la CEE i poden satisfer les demandes úniques i variades d'aquestes aplicacions.

产品 说明 模板 256007.png

Treball en metall

Filtratge d'oli hidràulic, filtració del sistema de pretractament, recuperació de metalls preciosos, fluids metàl·lics de treball i compostos de dibuix. Les màquines de neteja de peces usen les nostres bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual a les peces.

产品 说明 模板 256358.png

Petroquímica

Filtració d'olis lubricants, additius per a combustible, recuperació de petroli millorada, filtració de solucions d'amina, filtració de fluids glicòlics, processos de purificació de gasos, processos de destil·lació i craqueig, rentadores d'amina, estacions de filtració off-shore, perforació d'oli i fluids d'injecció.

产品 说明 模板 256762.png

Pintura i laca

Eliminació d'aglomerats, eliminació de coagulacions de pintura, filtració de dissolvents, eliminació de contaminants d'emmagatzematge, línies d'ompliment i línies de barreja de pintura, purificació del monòmer.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacèutica

Recuperació d'ingredients actius costosos, recuperació del catalitzador, purificació i eliminació de carboni actiu, filtració de gelatines, hormones, extractes de vitamina, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions salines.

产品 说明 模板 257454.png

Resines, plàstics, tintes i revestiments

Filtres d'oli i polímers, dispersions, lots de polimerització, resines per recobriments de llaunes, plàstics, tinta d'impressió, processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids a raig de tinta d'alta puresa.

产品 说明 模板 257814.png

Tractament d'aigües

Depuració d'aigües residuals, depuradores d'aigües, eliminació de fems, eliminació d'escales de canonades, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resines d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsits de calci, filtració de productes químics utilitzats per al tractament d'aigües, eliminació de pols de les instal·lacions de la torre de refrigeració. La filtració d'aigua superficial és una zona dominada tradicionalment per la filtració de cartutxos. Ara, l'alta eficiència i llarga vida de les bosses de filtre d'alt rendiment de INOCO són ​​una alternativa rendible als cartutxos cars.


Fites de l'empresa

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co, Ltd es va establir a Wuxi i es va convertir en la primera companyia a produir productes OEM per a empreses estrangeres a Wuxi.
2007 Wuxi Aochi es va reestructurar i es va establir YNT que és l'enfocament
sobre fabricació i venda de filtres i elements filtrants.
2011 Fundada la base de producció d'elements de filtre de la planta de Nantong.
2012 Establiment de la planta Furong, per al disseny i la fabricació del sistema de filtració automàtica.  
2014 reestructurat Guangzhou dingsuo, establert YNT anticorrosió equip de corp.


图片6.png

Investigació