Mesclador estàtic inline

Mesclador estàtic inline Introducció És adequat per a la barreja de líquid-líquid d'alta viscositat, procés de mescla d'absorció de reacció o producció d'absorció de líquid polimèric, barreja de reacció, procés o producció de procés de reacció de líquid polimèric, especial per a un cabal d'alta capacitat, millor ... .

Detalls del producte

Mesclador estàtic inline Introducció

És adequat per a la barreja de líquid-líquid d'alta viscositat, procés de mescla d'absorció de reacció o producció d'absorció de líquid polimèric, barreja de reacció, procés o producció de procés de reacció de líquid polimèric, especialment per a un flux d'alta capacitat, que tenen un millor processament.

image001


2. Paràmetres tècnics

Dades de disseny mecànic

Mesurador d'alimentació estàtica

Element d'allotjament i barreja

Diàmetre de canonada

Finalitza la connexió

ASME 16.5 Classe 150

Temperatura de disseny (° C)


Aplicació

█ És adequat per a la viscositat ≤ 104 CP.

█ Es compon per un munt d'unitats X-cross, i es forma a l'estructura del tipus X.

Els nostres avantatges

a. Matèria primera d'alta qualitat: principalment triem la matèria primera de la gran fàbrica d'acer, com TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, que són els millors i més grans fabricants de matèries primeres a la Xina.

b. Procediments estrictes de prova física / química: satisfent els requisits del disseny i el procés del producte, proporcionant dades de prova fiables.


Preguntes freqüents

1. Com que el termini d'enviament durarà molt de temps, com es pot assegurar-se que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està embolicada en pel·lícules, per assegurar-nos que la màquina es pugui lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el filferro d'acer per arreglar la màquina amb el contenidor.

2. Quin és el temps de lliurament del filtre?

R: En general, 35 dies després del pagament avançat, si és OEM, serà de 40-45 dies després del pagament avançat, el port de lliurament és Shanghai.

image003


Investigació