Bossa de filtre filtre grans bosses

Filtre grans bosses introducció SGD - 01D sèrie filtre gran bossa ha un munt de l'àrea de filtració i la capacitat d'emmagatzematge de impureses. El sistema de filtre de bossa existents pot utilitzar aquesta sèrie de bossa de filtre. Pot no només allargar la vida del servei de borsa de filtre, reduir la freqüència de substitució, però també pot...

Detalls del producte

Bosses grans de filtreIntroducció

SGD - 01D sèrie filtre gran bossa té un munt de l'àrea de filtració i la capacitat d'emmagatzematge de impureses. El sistema de filtre de bossa existents pot utilitzar aquesta sèrie de bossa de filtre. No només pot prolongar la vida del servei de borsa de filtre, reduir la freqüència de substitució, però també pot reduir temps d'inactivitat i substitució de costos. Utilitzant la bossa de filtre cabalosos, els clients poden utilitzar un filtre més petit per satisfer els requisits de gran cabal filtrat, que redueix el cost de filtratge.


Advantages

Capacitat d'emmagatzematge de impureses és 1,8 vegades de la borsa tradicional 2# de filtre, estalvia inversió i cost d'utilització.
Mida d'aparició és el mateix amb bossa de filtre estàndard internacional, es pot actualitzar fàcilment a borsa de filtre de gran flux de sèrie SGD-G5.
Utilitzar el Sync patent - anell de bossa Ring™ sèrie filtre, amb efecte de segellat perfecte i fàcil instal·lació.
Cistella de suport ha passat a través de la prova de pressió destructiu, alta resistència i alta seguretat.
Amb SGD-G5 sèrie gran flux filtre bossa instal·lació suport, substitució serà més ràpid que la bossa de filtre estàndard, que és dins de 30 segons.

Dades tècniques

Precisió de filtració (μm): 1/5/10/25/50/75/100/150/200
Filtrar un material: NILÓ PP, PE,
Temperatura de treball: PP< 80="" ℃,="" pe="">< 140="" ℃,="" nylon="">< 150="">
Pressió diferencial Max de substitució: 0,5-1 kg/cm2 (segons diferent viscositat)
Filtrar bossa mida (polzades): 7 de diàmetre, longitud 28
Cabal màxim (aigua): 20-45 m3 / h

200 micron filter bag.jpg                                                                

 Aplicació

 

 

 

产品说明模板 254114.png

 

Automoció

Filtració de pretractament bath, filtració d'E-Coat, camell i clearcoat, imprimació, pintar anell línia filtres, líquids, dibuix compostos, lubricants, metalls fluids de feina de neteja de peces i filtres d'admissió de la bomba.

 

 

 

产品说明模板 254459.png

 

Química

Recuperació del catalitzador, eliminació de canonada escala, poliment de líquids procés aquosa, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, gel retirada de resines. Carbó activat o eliminació de catalitzador en la indústria química fina, és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Bosses de filtre INOCO compleixin els requisits d'aplicació per a la filtració d'alta eficiència juntament amb llarga vida i fiabilitat.

 

 

 

产品说明模板 255038.png

 

Electrònica

Hòsties i xip electrònic, processament aiguafort, foto - banys Química polit i highpurity d'aigua filtració i prefiltration de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva cost-efectivitat. Bosses de filtre INOCO demostrar la puresa necessari, l'eficiència i actuació coherent.

 

 

 

产品说明模板 255469.png

 

Aliments i begudes

Polit filtració de vins, licors i cervesa, l'eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de carboni negre de cel·lulosa, eliminació de bava a gelatines, sucre líquid, suc espès, blat de moro polit xarop, midó processament, transformació de la llet i refrescos. Moltes bosses de filtre de INOCO s'ajusten a la FDA i fins i tot CEE estàndards de processament d'aliments i pot satisfer les demandes únics i variats d'aquestes aplicacions.

 

 

 

产品说明模板 256007.png

 

Mecanització

Filtració d'oli hidràulic, pretractament sistema filtració, recuperació de metalls preciosos, metalls fluids de feina i dibuix compostos. Màquines de neteja de peces utilitzar les bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual en parts.

 

 

 

产品说明模板 256358.png

 

Productes petroquímics

Filtració de lubricant olis, combustible additius, recuperació millorada oli, filtració de solucions amino, filtració de glicol fluids, processos de purificació de gas, destil·lació i que s'esquerda processos, volanderes amino, estacions de filtre endins, perforació i injecció líquids.

 

 

 

产品说明模板 256762.png

 

Pintura i lacat

Supressió d'aglomerats, eliminació de pintura es coagula, filtració solvent, eliminació de contaminants d'emmagatzematge i ompliment línies pintura barreja línies, purificació monòmer.

 

 

 

产品说明模板 257071.png

 

Indústria farmacèutica

Recuperació de cars ingredients actius, catalitzador re covery, purificació de carbó actiu i supressió, filtració de gelatines, hormones, vitamina d'extractes, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions Salines.

 

 

 

产品说明模板 257454.png

 

Resines, plàstics, tintes i recobriments

Filtració oli i polímer, dispersions, lots de polimerització, resines poden recobriments, plàstics per agreujar, tinta d'impressió, de processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids de injecció de tinta de alta puresa.

 

 

 

产品说明模板 257814.png

 

Tractament d'aigües

Aigua del pou filtració, depuradores d'aigües, llim supressió, supressió d'escala de canonada, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resina d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsit de calci, filtració dels productes químics utilitzats per al tractament d'aigua, eliminació de la pols de la torre de refrigeració instal lations. Filtració d'aigua superficial és una àrea tradicionalment dominada per filtració de cartutx. Ara, l'eficiència alta i llarga vida d'INOCO bosses de filtre d'actuació alta són una alternativa rendible a cars cartutxos.


El nostre servei

Ø oferir el disseny tècnic i solucions;

Ø disseny i fabricació d'equips no estàndard;

Ø tècnic formació i orientació laboral en lloc segons el contracte;

Ø subministrament accessoris en qualsevol moment;

Ø altre servei tècnic especial segons els requeriments del client.

图片1.png

Garantia de qualitat

1.Estricte del contracte d'auditoria de invloved tots els departaments per assegurar la viabilitat de cada ordre.

2. procés de disseny i validació abans de producció massiva.

Controlar estrictament en totes les matèries primeres i auxiliars, totes les matèries arribar al món avançat nivell.

Inspecció de 3.on lloc a tots els processos, registre inspecció mantenir localitzable durant 3 anys.

4. tots els inspectors són qualificats amb certificacions internacionals.

5. classificar WPS i garantia professional Soldadors Soldadura de qualitat.

Inspecció de 6.100% de brots acabats abans de l'enviament.

7. avançada i completar l'equipament de proves i inspecció: IUANS, metall microscopi, multímetre d'impacte, multímetre duresa...

8. regular formació per al personal d'inspecció.

PREGUNTES FREQÜENTS

1. com puc arribar a la fàbrica?

A: la nostra fàbrica està pròxim Xangai l'aeroport, es pot recollir a l'aeroport.

2. es la màquina pot personalitzar com la nostra necessitat, com ara posar el nostre logotip?

A: segurament nostra màquina es pot personalitzar com la seva necessitat, posar en el seu logotip també està disponible.

3. després vam fer una comanda, us organitzarà la instal·lació de la màquina en l'actualitat?

A:all de les màquines es provarà bé abans de lliurar, així gairebé d'ells pot ser utilitzat directament, també són fàcils d'instal·lar, si el vostre client necessita la nostra ajuda, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost serà nostra màquina cobrarà per vostè.


Investigació