Filtres de cistelles de canonades

1. Coles de canonada de canonada Introducció El filtre de canonada de canonada INOCO pot ampliar la vida útil dels equips clau, millorar l'eficiència operativa i evitar el risc d'un temps d'inactivitat del sistema costós. El filtre INOBS també funciona bé com el filtre de partícules directe gran. La cistella de filtre de metall ...

Detalls del producte

1. Introducció de filtres de cistelles de canonada

El filtre de canonada INOCO pot ampliar la vida útil dels equips clau, millorar l'eficiència operativa i evitar el risc d'un temps d'inactivitat del sistema costós. El filtre INOBS també funciona bé com el filtre de partícules directe gran. La cistella de filtre de metall es pot reutilitzar mitjançant la neteja i el cost menys consum de filtres.

image001


2. Fonts

Líquids aplicables: aplicabilitat ample, tots els líquids que contenen grans partícules.
Funció de filtració: elimina partícules grans; purificar els líquids, protegir equips clau.
Tipus de filtració: filtració de partícules, filtre amb mitjans de filtre reutilitzables, que requereix reemplaçament manual periòdic.

El filtre INOBS es pot instal·lar en canonades d'1 a 48 polzades. La pressió de disseny estàndard és de 0.6MPa i 1.0MPa. A més, hi ha una pressió de disseny personalitzada.


3. Fites d'empresa

1996 Wuxi Aochi Filtration Equipment Co, Ltd es va establir a Wuxi i es va convertir en la primera companyia a produir productes OEM per a empreses estrangeres a Wuxi.

2007 Wuxi Aochi es va reestructurar i es va establir YNT que se centra en la fabricació i venda de filtres i elements de filtre.

2011 Fundada la base de producció d'elements de filtre de la planta de Nantong.

2012 Establiment de la planta Furong, per al disseny i la fabricació del sistema de filtració automàtica.

2014 Restructured Guangzhou dingsuo, establert YNT anticorrosió equip de corp.

image003_01image003_02Investigació