Solucions de filtre d'habitatges de filtre de plàstic

Carcassa de filtre de plàstic Carcassa de filtre plàstic INOCO SGD-P és el sistema de filtració del 100% de material PP, ja que per a PP amb una excel·lent resistència química, es pot aplicar a molts líquids àcids i àlcali. La carcassa integrada del cos, sense costures, sense angle mort. La mida exacte pot ...

Detalls del producte

Introducció d' habitatges de filtre plàstic

La carcassa de filtre de plàstic INOCO SGD-P és el sistema de filtració del 100% de material PP, pel que fa a PP amb una excel·lent resistència química, es pot aplicar a molts líquids àcids i alcalins.

La carcassa integrada del cos, sense costures, sense angle mort. La mida exacte pot fer que sigui una espècie d'alta qualitat, un filtre d'alta eficiència amb productes econòmics i pràctics.


Especificacions

Tipus: fluxos de líquid al costat i fora del costat.

Pressió de disseny: 0,6Mpa

Temperatura de disseny: 80 ℃

Velocitat màxima: 25 m3 / h

Cap de filtre: estirat per fil

Fons de filtre: cames fixes (3pcs en l'habitual)

Borsa de filtre: material PP amb tot tipus de precisió de filtre

Tipus de connexió d'entrada i sortida: brida de 2 "de fil o 2"


图片3.png

Aplicació

产品 说明 模板 254114.png

Automoció

Filtratge de bany de pretractament, filtració d'E-Coat, recobriment i acabat transparent, filtre d'imprimació, filtres de línia d'anelles de pintura, fluids de neteja de peces, compostos de dibuix, lubricants, fluids de treball de metall i filtres d'entrada de la bomba.

产品 说明 模板 254459.png

Química

Recuperació del catalizador, eliminació de l'escala de canonades, poliment de fluids de procés aquós, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, eliminació de gel a partir de resines. L'eliminació de carboni o catalitzador activat en la indústria de productes químics fins és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Les bosses de filtre INOCO compleixen amb aquests requisits d'aplicació per a una alta eficiència de filtració, juntament amb una llarga vida útil i fiabilitat.

产品 说明 模板 255038.png

Electrònica

Processament d'oblemes i xips, banys d'aiguaforts electrònics, poliment fotoquímic i filtració d'aigua de gran alçada i prefiltració de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva eficàcia en costos. Les bosses de filtre INOCO demostren la puresa, l'eficàcia i el rendiment uniformes.

产品 说明 模板 255469.png

Aliments i begudes

Filtre de poliment de vi, begudes espirituoses i cervesa, eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de negre de carboni a partir de cel·lulosa, eliminació de llots en gelatines, sucre líquid, sucs gruixuts, brouig de xarop de blat de moro, processament de midó, processament de llet i refrescos. Moltes bosses de filtre INOCO s'ajusten a la norma FDA i fins i tot a la normativa de processament d'aliments de la CEE i poden satisfer les demandes úniques i variades d'aquestes aplicacions.

产品 说明 模板 256007.png

Treball en metall

Filtratge d'oli hidràulic, filtració del sistema de pretractament, recuperació de metalls preciosos, fluids metàl·lics de treball i compostos de dibuix. Les màquines de neteja de peces usen les nostres bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual a les peces.

产品 说明 模板 256358.png

Petroquímica

Filtració d'olis lubricants, additius per a combustible, recuperació de petroli millorada, filtració de solucions d'amina, filtració de fluids glicòlics, processos de purificació de gasos, processos de destil·lació i craqueig, rentadores d'amina, estacions de filtració off-shore, perforació d'oli i fluids d'injecció.

产品 说明 模板 256762.png

Pintura i laca

Eliminació d'aglomerats, eliminació de coagulacions de pintura, filtració de dissolvents, eliminació de contaminants d'emmagatzematge, línies d'ompliment i línies de barreja de pintura, purificació del monòmer.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacèutica

Recuperació d'ingredients actius costosos, recuperació del catalitzador, purificació i eliminació de carboni actiu, filtració de gelatines, hormones, extractes de vitamina, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions salines.

产品 说明 模板 257454.png

Resines, plàstics, tintes i revestiments

Filtres d'oli i polímers, dispersions, lots de polimerització, resines per recobriments de llaunes, plàstics, tinta d'impressió, processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids a raig de tinta d'alta puresa.

产品 说明 模板 257814.png

Tractament d'aigües

Depuració d'aigües residuals, depuradores d'aigües, eliminació de fems, eliminació d'escales de canonades, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resines d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsits de calci, filtració de productes químics utilitzats per al tractament d'aigües, eliminació de pols de les instal·lacions de la torre de refrigeració. La filtració d'aigua superficial és una zona dominada tradicionalment per la filtració de cartutxos. Ara, l'alta eficiència i llarga vida de les bosses de filtre d'alt rendiment de INOCO són ​​una alternativa rendible als cartutxos cars.  Els nostres avantatges

a. Experiència de producció àmplia: estem especialitzats en filtres d'auto-neteja automàtica, com filtre de raspall, filtre raspador, carcassa d'aigua d'acer inoxidable, filtre antilliscant, carcassa de filtre de borsa i carcassa de cartutx amb una experiència de 10 anys. Els nostres avantatges

b. Instal·lacions de producció completes per al filtre de pinzells: posseïdor de màquines de perforació radial de precisió, rotllos de torsió, torns, fresadores tipus planer, fresadora i fresadora, màquina de tall per plasma CNC, màquina de soldadura per arc de pols per a inversors, màquina de soldadura per soldadura amb gas polar per fusió inverter, soldadura manipulador, màquina de soldadura blindada amb gas Co2, prestatgeries de rodes ajustables, conducció i altres equips avançats.

c. Equips d'assaig per filtre d'auto-neteja de raspalls: detector de raigs X, bomba de prova hidràulica elèctrica, estirament, etc., si es requereix, es pot enviar un compte d'equip.

d. Els nostres tècnics faran un manteniment programat regular en aquestes màquines per garantir que funcionin bé.

e. Matèria primera d'alta qualitat: principalment triem la matèria primera de la gran fàbrica d'acer, com TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, que són els millors i més grans fabricants de matèries primeres a la Xina.

f. Procediments estrictes de prova física / química: satisfent els requisits del disseny i el procés del producte, proporcionant dades de prova fiables.

g. Temps de lliurament curt: Si més de 10 jocs, 50 dies. També tenim un filtre autolimpiant de raspall de mida estàndard, si necessiteu 3-5 unitats, podem lliurar aviat.

h. Embalatge segur: l'article de fusta es pot utilitzar per arreglar el nostre habitatge de filtre d'aigua d'acer inoxidable, per acabar empaquetant-se en un estoig de fusta d'exportació, la marca d'enviament s'establirà fora del cas per indicar la informació d'enviament del destinatari.

i. Millor servei postvenda: més del 60% de productes es venen al sud-est d'Àsia, Orient Mitjà i Europa, i tots els productes són de confiança per clients nacionals i estrangers.


图片4.png

Preguntes freqüents

1. És vostè un fabricant, una empresa comercial o un tercer?

R: Som fabricants, i hem construït la nostra empresa des de 2007.

2. Quin nivell de qualitat són els vostres productes?

R: Tenim certificat CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME fins ara.

3. Quin és el temps de lliurament de la vostra màquina?

R: En general, el temps de lliurament de la nostra màquina és d'uns 30 dies, la màquina personalitzada es lliurarà com la negociació amb els nostres clients.

4. Sobre el servei postvenda, com es pot resoldre els problemes del client estranger a temps?

R: La garantia de la nostra màquina normalment és de 12 mesos, durant aquest període, organitzarem l'expressió internacional immediatament, per assegurar-nos que les peces de reemplaçament es lliurin el més aviat possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després de l'operació de l'equip, però no més de 18 mesos després d'haver lliurat l'equip (garanteix que no s'inclouen peces de consum).

5. per què ens tria?

A: Som una de les empreses d'alta tecnologia, contracte AAA i empreses de confiança, empresa de consultoria de tecnologia AAA. Som el fabricant que obté el certificat de ISO9001.

6. Quin és el teu nivell de preus?

A: La venda directa de fàbrica, tenim tot el procés de treball en línia de producció de productes estàndard a parts OEM.


Investigació