Filtre ràpid borsa oberta sistemes de purificació d'oli

Obrir ràpida introducció de habitatge de filtre de bossa fàcil d'operar, gran benefici de filtre de bossa, apte per a l'aplicació d'alt flux i freqüent substitució de tecnologia de bossa de filtre, és el filtre més adient per lot producció procés i seguretat filtració. Característiques més simples 1. fàcil...

Detalls del producte

Introducció de habitatge de filtre ràpid borsa oberta 

Fàcil d'operar, gran benefici de filtre de bossa, apte per a l'aplicació d'alt flux i freqüent substitució de tecnologia de bossa de filtre, que és el filtre més adient per lot producció procés i seguretat filtració.
   

Característiques 

1. la majoria simple fàcil i seguretat sistema operatiu a utilitzar, curt el temps d'inactivitat per la més curta, impulsar la productivitat i reduir els costos operatius.
2. tres punt anell de pressió per garantir un bon segell entre el filtre i la bossa de filtre, eines adjunts fan molt fàcil operació.
3. primavera auxiliar equilibri mecanisme fa que el pes del sostre tan clar com res, només amb la mà suaument empènyer i estirar, pot obrir la coberta o avall.
4. alt O anell acreditada, garantir l'operació és convenient i fiable.
5. costat a i fons disseny assegura que el líquid pot ser completament les emissions, al mateix temps utilitzant la tangent d'exportació per triar.
6. estàndard mode per 2 ~ bossa 24 (1# i 2# bosses), major nombre de borsa és 40 bosses.


 Water filter  housing.jpg 

 Dades tècniques

Normes de fabricació:

GB150 "CS", "U" ASME segellar.

Pressió de treball:

0,6 Mpa a 5.0 Mpa.

Temperatura de disseny:

0 ~ 80 ℃.

Mitjà aplicable:

aigua, productes químics, gas, etc., incloent-hi materials inflamables i explosius.

Nota: Pressió i temperatura depèn de la força materials de filtre i condició especial, si us plau, consulti amb nosaltres


     Model de

Rate(m2/HF) de flux

N1/N2

ΦD

H1

H2

H3

B

SGD-K-1

160

4"

558

926

508

1727

400

SGD-K-2

200

5"

608

930

508

1727

425

SGD-K-3

240

6"

658

935

508

1727

450

SGD-K-4

320

8"

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10"

958

1102

483

2266

600

SGD-K-6

480

10"

1008

1102

483

2266

625


 Aplicació

 

 

 

产品说明模板 254114.png

 

Automoció

Filtració de pretractament bath, filtració d'E-Coat, camell i clearcoat, imprimació, pintar anell línia filtres, líquids, dibuix compostos, lubricants, metalls fluids de feina de neteja de peces i filtres d'admissió de la bomba.

 

 

 

产品说明模板 254459.png

 

Química

Recuperació del catalitzador, eliminació de canonada escala, poliment de líquids procés aquosa, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, gel retirada de resines. Carbó activat o eliminació de catalitzador en la indústria química fina, és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Bosses de filtre INOCO compleixin els requisits d'aplicació per a la filtració d'alta eficiència juntament amb llarga vida i fiabilitat.

 

 

 

产品说明模板 255038.png

 

Electrònica

Hòsties i processament de xip, electrònica aiguafort banys, foto-químic polit i filtració d'aigua de highpurity i prefiltration de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva cost-efectivitat. Bosses de filtre INOCO demostrar la puresa necessari, l'eficiència i actuació coherent.

 

 

 

产品说明模板 255469.png

 

Aliments i begudes

Polit filtració de vins, licors i cervesa, l'eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de carboni negre de cel·lulosa, eliminació de bava a gelatines, sucre líquid, suc espès, blat de moro polit xarop, midó processament, transformació de la llet i refrescos. Moltes bosses de filtre de INOCO s'ajusten a la FDA i fins i tot CEE estàndards de processament d'aliments i pot satisfer les demandes únics i variats d'aquestes aplicacions.

 

 

 

产品说明模板 256007.png

 

Mecanització

Filtració d'oli hidràulic, pretractament sistema filtració, recuperació de metalls preciosos, metalls fluids de feina i dibuix compostos. Màquines de neteja de peces utilitzar les bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual en parts.

 

 

 

产品说明模板 256358.png

 

Productes petroquímics

Filtració de lubricant olis, combustible additius, recuperació millorada oli, filtració de solucions amino, filtració de glicol fluids, processos de purificació de gas, destil·lació i que s'esquerda processos, volanderes amino, estacions de filtre endins, perforació i injecció líquids.

 

 

 

产品说明模板 256762.png

 

Pintura i lacat

Supressió d'aglomerats, eliminació de pintura es coagula, filtració solvent, eliminació de contaminants d'emmagatzematge i ompliment línies pintura barreja línies, purificació monòmer.

 

 

 

产品说明模板 257071.png

 

Indústria farmacèutica

Recuperació de cars ingredients actius, catalitzador re covery, purificació de carbó actiu i supressió, filtració de gelatines, hormones, vitamina d'extractes, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions Salines.

 

 

 

产品说明模板 257454.png

 

Resines, plàstics, tintes i recobriments

Filtració oli i polímer, dispersions, lots de polimerització, resines poden recobriments, plàstics per agreujar, tinta d'impressió, de processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids de injecció de tinta de alta puresa.

 

 

 

产品说明模板 257814.png

 

Tractament d'aigües

Bé la filtració d'aigua, depuradores d'aigües, llim supressió, supressió d'escala de canonada, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resina d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsit de calci, filtració dels productes químics utilitzats per al tractament d'aigua, eliminació de la pols de la torre de refrigeració instal. lacions. Filtració d'aigua superficial és una àrea tradicionalment dominada per filtració de cartutx. Ara, l'eficiència alta i llarga vida d'INOCO bosses de filtre d'actuació alta són una alternativa rendible a cars cartutxos.

PREGUNTES FREQÜENTS 

1. ets un fabricant, empresa o un tercer de comerç?
A: Som un fabricant, i tenim construïda la nostra empresa des del 2007.
2. on està situada la fàbrica?
A: la nostra fàbrica adreça es: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong industrial park, Wuxi city, província de Jiangsu, Xina.
3. quin és el termini de lliurament de la seva màquina?
A: en general, la entrega de la nostra màquina d'uns 30 dies, es lliuraran màquina personalitzada com la negociació amb els nostres clients. 4. després vam fer una comanda, organitzarà el4. instal·lació de la màquina en l'actualitat?
A:all de les màquines es provarà bé abans de lliurar, així gairebé d'ells pot ser utilitzat directament, també són fàcils d'instal·lar, si el vostre client necessita la nostra ajuda, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost serà nostra màquina cobrarà per vostè.
5. com és el seu nivell de preus?
R: venda directa de fàbrica, tenim el procés de treball de tota línia de producció de productes estàndard a parts de l'OEM.
6. Quins equips té per a la inspecció d'assajos no Destructius?
A: tenim detector defecte ultrasons, detector de Jou magnètic av en miniatura, detector magnètic i detector de penetració.


图片6.png

Investigació