Mateixa bossa filtre filtre d'aigua

Filtre mateixa bossa filtre de bossa sola introducció habitatge és el nou sistema de filtració, que està formada la cistella d'acer inoxidable, bossa de filtre dins del filtre d'habitatge, la cistella de filtre inox acollirà la bossa de filtre i líquid fluirà des de la boca , llavors filtrada per dins...

Detalls del producte

Mateixa bossa filtre d'habitatgeIntroducció

Filtre de bossa únic habitatge és el nou sistema de filtració, que està formada la cistella d'acer inoxidable, bossa de filtre dins del filtre d'habitatge, la cistella de filtre inox acollirà la bossa de filtre i líquid fluirà des de la Cala, llavors filtrada per dins la bossa amb el Direcció de dins a fora, les partícules brutes es atrapats en la bossa de filtre. Mentre bossa filtre substituït, encara es pot utilitzar el filtre de bossa tot sistema d'habitatge.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Dades tècniques 

Disseny, fabricació, inspecció i l'acceptació es refereixen a HG21637-91, GB150-2011.
Brides de Unió estàndard: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Tipus de connexió: fil, cèrcol, brides de Unió.
Mida entrada 59 sortida: 1-1/2".
Drenar mida: 1/4".
Filtre borsa model de: 1 # 2 #, 3# 4#.
Filtració precisió: 0.5um-800um.
Pressió de disseny: 1.6Mpa.
Disseny de temperatura: 120℃.
Tractament de superfícies: raig de sorra, polit, polit sanitaris

图片4.png

图片1.png

Material 

Closca material: 20 #、304、316L、2205、2507.
Segellat de la Junta: sílice, NBR, PTFE
Bossa material de filtre: polièster, PP, PA, PTFE, fibra de vidre


     Model de

Model de bossa

Cabal M3/H
M3/H

Alçada de closca
(MM)

Alçada total
(MM)

Diàmetre de closca
(MM)

Diàmetre de bossa
(MM)

Entrada 59 sortida

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '-4 '

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '-4 '

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '-2 '

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '-2 '


Aplicació

产品说明模板 254114.pngAutomoció

Filtració de pretractament bath, filtració d'E-Coat, camell i clearcoat, imprimació, pintar anell línia filtres, líquids, dibuix compostos, lubricants, metalls fluids de feina de neteja de peces i filtres d'admissió de la bomba.

 

 

 

产品说明模板 241660.png

 

Química

Recuperació del catalitzador, eliminació de canonada escala, poliment de líquids procés aquosa, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, gel retirada de resines. Carbó activat o eliminació de catalitzador en la indústria química fina, és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Bosses de filtre INOCO compleixin els requisits d'aplicació per a la filtració d'alta eficiència juntament amb llarga vida i fiabilitat.

 

 

 

产品说明模板 242239.png

 

Electrònica

Hòsties i processament de xip, electrònica aiguafort banys, foto-químic polit i filtració d'aigua de highpurity i prefiltration de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva cost-efectivitat. Bosses de filtre INOCO demostrar la puresa necessari, l'eficiència i actuació coherent.

 

 

 

产品说明模板 242670.png

 

Aliments i begudes

Polit filtració de vins, licors i cervesa, l'eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de carboni negre de cel·lulosa, eliminació de bava a gelatines, sucre líquid, suc espès, blat de moro polit xarop, midó processament, transformació de la llet i refrescos. Moltes bosses de filtre de INOCO s'ajusten a la FDA i fins i tot CEE estàndards de processament d'aliments i pot satisfer les demandes únics i variats d'aquestes aplicacions.

 

 

 

产品说明模板 243208.png

 

Mecanització

Filtració d'oli hidràulic, pretractament sistema filtració, recuperació de metalls preciosos, metalls fluids de feina i dibuix compostos. Màquines de neteja de peces utilitzar les bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual en parts.

 

 

 

产品说明模板 243559.png

 

Productes petroquímics

Filtració de lubricant olis, combustible additius, recuperació millorada oli, filtració de solucions amino, filtració de glicol fluids, processos de purificació de gas, destil·lació i que s'esquerda processos, volanderes amino, estacions de filtre endins, perforació i injecció líquids.

 

 

 

产品说明模板 243963.png

 

Pintura i lacat

Supressió d'aglomerats, eliminació de pintura es coagula, filtració solvent, eliminació de contaminants d'emmagatzematge i ompliment línies pintura barreja línies, purificació monòmer.

 

 

 

产品说明模板 244272.png

 

Indústria farmacèutica

Recuperació de cars ingredients actius, catalitzador re covery, purificació de carbó actiu i supressió, filtració de gelatines, hormones, vitamina d'extractes, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions Salines.

 

 

 

产品说明模板 244655.png

 

Resines, plàstics, tintes i recobriments

Filtració oli i polímer, dispersions, lots de polimerització, resines poden recobriments, plàstics per agreujar, tinta d'impressió, de processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids de injecció de tinta de alta puresa.

 

 

 

产品说明模板 245015.png

 

Tractament d'aigües

Bé la filtració d'aigua, depuradores d'aigües, llim supressió, supressió d'escala de canonada, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resina d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsit de calci, filtració dels productes químics utilitzats per al tractament d'aigua, eliminació de la pols de la torre de refrigeració instal. lacions. Filtració d'aigua superficial és una àrea tradicionalment dominada per filtració de cartutx. Ara, l'eficiència alta i llarga vida d'INOCO bosses de filtre d'actuació alta són una alternativa rendible a cars cartutxos.

 


Investigació