Colador de cistella d'acer inoxidable

1. Colador de cistelles d'acer inoxidable Introducció La cistella de filtre de metall es pot reutilitzar mitjançant la neteja i el cost de consum de mitjans de filtre menys. Evidentment, es pot estendre la vida útil dels equips clau, millorar l'eficiència operativa i evitar el risc d'un temps d'inactivitat del sistema costós. El filtre INOBS també funciona ...

Detalls del producte

1. Colador d'acer inoxidable Introducció

La cistella de filtre de metall es pot reutilitzar amb la neteja i el consum de mitjans de filtre menys. És evident que pot ampliar la vida útil dels equips clau, millorar l'eficiència operativa i evitar el risc d'un temps d'inactivitat del sistema costós. El filtre INOBS també funciona bé com el filtre de partícules directe gran. La cistella de filtre de metall es pot reutilitzar mitjançant la neteja i el cost menys consum de filtres.

image001


2.INOCO especificador de filtre doble cistella

El filtre de cistella doble, també anomenat filtre de doble cistell, consta principalment de dos filtres de cistelles, que tenen l'avantatge d'una estructura nova, un bon segellat, una alta capacitat de flux, un fàcil funcionament, un ampli rang d'aplicació, una forta adaptabilitat i equips de filtració multipropòsit. Especialment amb petits probabilitats de lliscament lateral, assegureu-vos de la precisió del filtre i canvieu ràpidament la cistella del filtre. Bàsicament no tenen consum de material, redueixen els costos d'explotació.

3.Advantage

■ El filtre de succió es pot equipar amb diferents elements per proporcionar la màxima superfície de filtratge a cada aplicació d'allotjament del filtre per tal de tenir una menor pèrdua de pressió mentre es treballa.

■ Ràtio de flux elevat més alt

■ Elements de filtre i elecció variats

■ Autolimpia automàtica, és un filtre automàtic

■ Senzill, fiable i econòmic

image003Investigació