Filtre de líquid d'acer inoxidable

1. d'acer inoxidable líquid acer introducció inoxidable filtre són àmpliament utilitzats en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, alimentació, mineria, energia elèctrica i abastament d'aigua urbà. Com efluents industrials, filtració de circulant aigua, regeneració d'emulsió, tractament de filtració de...

Detalls del producte

1. d'acer inoxidable líquid filtre introducció

Filtre d'acer inoxidable són àmpliament utilitzats en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, alimentació, mineria, energia elèctrica i abastament d'aigua urbà. Com efluents industrials, filtració de circulant aigua, regeneració d'emulsió, filtració de tractament de residus petrolífers, sistema de colada en continu d'aigua del sector metal·lúrgic, sistema d'aigua de forn, aigua Desincrustants sistema amb alta pressió l'aigua. És una avançada, eficient i fàcil d'operar dispositiu filtratge automàtic.


2. paràmetres tècnics de

image001

image002

 

3. auto-neteja el procés de filtre

Quan la pressió diferencial de canonada d'entrada i sortida assoleix el valor presentat, el filtre s'iniciarà el procés de neteja. El procés sencer autonetejables conté dos passos: s'obre la vàlvula de desguàs; les dos pinzells d'acer inoxidable que és impulsada per motor interior es raspalli les impureses que va ser capturat per la malla i llavors impureses es descarregar des de la vàlvula de desguàs... Tot el procés triga uns 15 a 60 segons, mentre que durant aquest temps de neteja, el sistema de filtració no para de fluir i controlat per un quadre de control.

Tipus de control: té tres model d'això, temps, pressió diferencial i control PLC.

 

4. fites de l'empresa

1996 Wuxi Aochi filtració Equipment Co, Ltd va ser establerta a Wuxi i es va convertir en la primera companyia per produir productes de l'OEM per a l'empresa estrangera a Wuxi.

2007 Wuxi Aochi reestructurat i YNT es va establir que és centrar-se en la fabricació i venda de filtres i elements de filtre.

2011 planta Nantong establert de base de producció de element de filtre.

Planta establert Furong 2012, per a dissenyar i fabricar el sistema de filtració automàtica.

2014 Guangzhou reestructurat dingsuo, establert YNT anti-corrossion equips corp.


image004

 


Investigació