Colador líquid d'acer inoxidable

1. d'acer inoxidable colador líquid introducció inoxidable filtre d'acer són àmpliament utilitzats en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, alimentació, mineria, energia elèctrica i abastament d'aigua urbà. Com efluents industrials, filtració de circulant aigua, regeneració d'emulsió, tractament de filtració de...

Detalls del producte

1. d'acer inoxidable líquid colador introducció

Filtre d'acer inoxidable són àmpliament utilitzats en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, alimentació, mineria, energia elèctrica i abastament d'aigua urbà. Com efluents industrials, filtració de circulant aigua, regeneració d'emulsió, filtració de tractament de residus petrolífers, sistema de colada en continu d'aigua del sector metal·lúrgic, sistema d'aigua de forn, aigua Desincrustants sistema amb alta pressió l'aigua. És una avançada, eficient i fàcil d'operar dispositiu filtratge automàtic.

image001(001)

2. els nostres avantatges

a. curt termini de lliurament: si un contenidor 15-20 dies. També tenim alguna manera estàndard dimensionats tubs i barres, si necessita 3-5 pcs, podem lliurament aviat.

b. segur embalatge: oli anti-òxid repartirà en tubs i barres abans de gorres de plàstic, d'enviament a extrems de tub per protegir dins la superfície, cada barra ser protegits amb tub de cartró. Finalment ser embalats amb paquet marinera o en cas de fusta.

c. millor servei post-venda: més del 60% productes es venen al sud-est asiàtic, Orient Mitjà i Europa, i tots els productes són la confiança de clients nacionals i estrangeres.

 

3. EL NOSTRE SERVEI

r prestar el servei tècnic lliure sobre filtre AHU

b.Free gira l'establiment i introducció de la nostra fàbrica

c.We proporcionar procés de disseny i validació de franc

d.We pot garantir el lliurament de damunt hora de mostres i productes

e.Close seguiment de totes les comandes els clients persona i mantenir especials informats oportuna

petició de post-venda f.All seran respostos en 24 hores

1

2

3Investigació