Propulsor del filtre d'aigua d'acer inoxidable

1. d'acer inoxidable depuradora introducció que l'habitatge consta de tres peces: borsa d'habitatge, suport a cistella i filtre de bosses. Segons el cabal, podeu fer servir bosses múltiples en un habitatge de bossa. En primer lloc, el líquid entri l'habitatge de la Cala, que pot posar al costat o a la part superior, i...

Detalls del producte

1. d'acer inoxidable depuradora introducció de l'habitatge

Consta de tres peces: borsa d'habitatge, suport a cistella i filtre de bosses. Segons el cabal, podeu fer servir bosses múltiples en un habitatge de bossa. En primer lloc, el líquid entrar a l'habitatge de l'admissió, que poden col locat al costat o a la part superior i llavors flueixen en la bossa de filtre que es va preparar per cistella.


image001

2. aplicació

a.Automatic auto neteja colador es pot utilitzar en gairebé tots els purificador d'aigua industrial, com ara el subministrament d'aigua, aigua purificada sistema, repugnant d'aigua, l'olor de l'aigua salada que s'utilitza per a la refrigeració, processament i servei de protecció d'incendis. Aquest sistema de gestió de filtre pot garantir recursos hídrics cicle i estalviar costos.

b.This mecànicament netejar filtres són àmpliament utilitzats en la indústria de transformats per protegir els bescanviadors de calor, bomba de canonades, sistema de reciclatge de tractament d'aigües residuals, etc.

c. gran cabal mecànicament netejar filtres es pot utilitzar en la indústria d'energia elèctrica per protegir els bescanviadors de calor, la bomba de canonades, el broquet polvorització d'aigua, aigües residuals reciclatge sistema, etc.

 

3. el nostre servei

r prestar el servei tècnic lliure sobre raspall problemes de filtre i aplicació.

b.Free gira l'establiment i introducció de la nostra fàbrica.

c.We proporcionar procés de disseny i validació de franc.

d.We garantir el temps de lliurament de mercaderies.

e.Close seguiment de totes les comandes els clients persona i mantenir especials informats oportuna.

petició de post-venda f.All seran respostos en 24 hores.

1

image003_03image003_04image003_05Investigació