Filtre d'aigua d'acer inoxidable

1. d'acer inoxidable depuradora introducció que és una avançada, eficient i fàcil d'operar dispositiu filtratge automàtic. Com efluents industrials, filtració de circulació d'aigua, la regeneració d'emulsió, tractament de filtració de residus petrolífers, colada en continu d'aigua sistema de metal·lúrgica...

Detalls del producte

1. filtre d'aigua d'acer inoxidable deIntroducció

És una avançada, eficient i fàcil d'operar dispositiu filtratge automàtic. Com efluents industrials, filtració de circulant aigua, regeneració d'emulsió, filtració de tractament de residus petrolífers, sistema de colada en continu d'aigua del sector metal·lúrgic, sistema d'aigua de forn, aigua Desincrustants sistema amb alta pressió l'aigua.

image001(001)


2. principi de treball

■ El procés de filtració

fluxos líquids sense filtrar en la part inferior de l'element de filtre i travessen l'element filtrant de l'exterior a l'interior. Llavors les impureses es ser atrapats a l'exterior de l'element. Com les impureses acumulades, el pastís de filtre estarà a poc a poc formada. Que podria eliminar les partícules més petites.

■ El procés de retrolavado

La part posterior procés de rentat s'inicia mentre els filtres arriba a la pressió diferencial entorn o temps.

Transmissor de pressió diferencial sortides de senyal de pressió diferencial, controlador programable comença, programa PLC produccions senyal a l'accionament de la vàlvula i s'obre la vàlvula de desguàs, el líquid inversa que flueix i passar pels elements, el filtre de partícules Coca a la superfície de l'element serà netejada.

 

3. el nostre servei

a.Provide disseny tècnic i solucions;

orientació de construcció b.New planta;

c.Designing i fabricació d'equips no estàndard;

d.Professional tècnic formació i orientació en lloc segons el contracte;

e.Supply accessoris en qualsevol moment;

f.Tele-tècnic de consultoria i serveis;

g.Other serveis tècnics especials segons els requeriments del client.

image003Investigació