Top In Bag Filtre Filtre industrial d'habitatge

Filtre d'entrada del filtre de la bossa a la part superior El filtre d'alt rendiment d'alt rendiment amb disseny avançat garanteix una eficàcia de filtració excel·lent, adequada per a un requisit estricte d'aplicació amb una combinació de rendiment de filtració excepcional, alta fiabilitat i una operació convenient. Apte per a dures ...

Detalls del producte

Introducció de la carcassa del filtre de la bossa

El filtre d'alt rendiment d'alt rendiment amb disseny avançat garanteix una excel·lent eficiència en la filtració, adequada per a un requisit estricte d'aplicació amb una combinació de rendiment de filtració excepcional, alta fiabilitat i una operació convenient.
Adequat per a requisits de filtració durs. Sense líquids sense filtrar, convenient substituir les bosses de filtre, proporcionen un gran segellat. El disseny del colze pot permetre que el flux d'entrada del líquid sigui més suau i estable.

Característica  

Estructura superior i superior
Impacte general i segellat de la tapa superior
Pernil de gir rotatiu
Cistell de filtre perforat electrolític perforat
Peu d'assistència ajustable
Borses fàcils i ràpides de canviar
No hi ha fuites de segellat
Dispositiu ràpid i obert ràpid i ràpid
Millor suport de bossa de filtre i fàcil de netejar
Estructura estable i ajustable


图片4.png

Especificacions  

Carcassa de filtre en la part superior Informació estandarditzada
Tipus: fluxos de líquid a la part superior, fora de la part inferior
Pressió de treball: 0,3 Mpa ~ 0,8Mpa
Material: SS304, SS316L
Diàmetre d'entrada i sortida: connexió de brida de 2 "(DN50), boix d'ample de 1/4" i de pressió. Es pot muntar un suport ajustable d'elevació i muntatge.
Tractament de superfícies: aixafament o poliment de sorra. bola buida o suport integrat, i la jaqueta de calefacció pot estar en Opció


Norma de ref :

HG21637-91, GB150-2011

Estàndard de brida:

HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.

Tipus de connexió:

fil, cèrcol, brida.

Entrada i sortida:

1-1 / 2 ".

Mida del buidatge:

1/4 ".

Model de bossa de filtre:

1 # 2 #, 3 #, 4 #.

Precisió de filtració:

0.5um-800um.

Pressió de disseny:

1.6mpa.

Temperatura de disseny:

120 ℃.

Tractament de superfícies:

bola de vidre per a l'aixeta de sorra; polir; poliment sanitari

图片2.png


Selecció de models  

Drawing for top in bag filter.jpg 


Model

Mida de la bossa

Velocitat de flux
M3 / H

Alçada del cargol
(MM)

Alçada total
(MM)

Diàmetre de cargol
(MM)

Diàmetre de la borsa
(MM)

Entrada i sortida

SGD-IN-1

1

20

500

720

219

170

1 '' - 4 ''

SGD-IN-2

2

40

700

1070

219

170

1 '' - 4 ''


Aplicació

产品 说明 模板 254114.png

Automoció

Filtratge de bany de pretractament, filtració d'E-Coat, recobriment i acabat transparent, filtre d'imprimació, filtres de línia d'anelles de pintura, fluids de neteja de peces, compostos de dibuix, lubricants, fluids de treball de metall i filtres d'entrada de la bomba.

产品 说明 模板 254459.png

Química

Recuperació del catalizador, eliminació de l'escala de canonades, poliment de fluids de procés aquós, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, eliminació de gel a partir de resines. L'eliminació de carboni o catalitzador activat en la indústria de productes químics fins és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Les bosses de filtre INOCO compleixen amb aquests requisits d'aplicació per a una alta eficiència de filtració, juntament amb una llarga vida útil i fiabilitat.

产品 说明 模板 255038.png

Electrònica

Processament d'oblemes i xips, banys d'aiguaforts electrònics, poliment fotoquímic i filtració d'aigua de gran alçada i prefiltració de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva eficàcia en costos. Les bosses de filtre INOCO demostren la puresa, l'eficàcia i el rendiment uniformes.

产品 说明 模板 255469.png

Aliments i begudes

Filtre de poliment de vi, begudes espirituoses i cervesa, eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de negre de carboni a partir de cel·lulosa, eliminació de llots en gelatines, sucre líquid, sucs gruixuts, brouig de xarop de blat de moro, processament de midó, processament de llet i refrescos. Moltes bosses de filtre INOCO s'ajusten a la norma FDA i fins i tot a la normativa de processament d'aliments de la CEE i poden satisfer les demandes úniques i variades d'aquestes aplicacions.

产品 说明 模板 256007.png

Treball en metall

Filtratge d'oli hidràulic, filtració del sistema de pretractament, recuperació de metalls preciosos, fluids metàl·lics de treball i compostos de dibuix. Les màquines de neteja de peces usen les nostres bosses de filtre per minimitzar la brutícia residual a les peces.

产品 说明 模板 256358.png

Petroquímica

Filtració d'olis lubricants, additius per a combustible, recuperació de petroli millorada, filtració de solucions d'amina, filtració de fluids glicòlics, processos de purificació de gasos, processos de destil·lació i craqueig, rentadores d'amina, estacions de filtració off-shore, perforació d'oli i fluids d'injecció.

产品 说明 模板 256762.png

Pintura i laca

Eliminació d'aglomerats, eliminació de coagulacions de pintura, filtració de dissolvents, eliminació de contaminants d'emmagatzematge, línies d'ompliment i línies de barreja de pintura, purificació del monòmer.

产品 说明 模板 257071.png

Farmacèutica

Recuperació d'ingredients actius costosos, recuperació del catalitzador, purificació i eliminació de carboni actiu, filtració de gelatines, hormones, extractes de vitamina, polit de mescles d'herbes, eliminació de proteïnes del plasma, filtració de solucions salines.

产品 说明 模板 257454.png

Resines, plàstics, tintes i revestiments

Filtres d'oli i polímers, dispersions, lots de polimerització, resines per recobriments de llaunes, plàstics, tinta d'impressió, processament de plàstics, recobriments de paper, filtració de fluids a raig de tinta d'alta puresa.

产品 说明 模板 257814.png

Tractament d'aigües

Depuració d'aigües residuals, depuradores d'aigües, eliminació de fems, eliminació d'escales de canonades, eliminació de sorra i algues d'aigua de mar, recuperació de resines d'intercanvi iònic, eliminació de dipòsits de calci, filtració de productes químics utilitzats per al tractament d'aigües, eliminació de pols de les instal·lacions de la torre de refrigeració. La filtració d'aigua superficial és una zona dominada tradicionalment per la filtració de cartutxos. Ara, l'alta eficiència i llarga vida de les bosses de filtre d'alt rendiment de INOCO són ​​una alternativa rendible als cartutxos cars.


Investigació