Triple acció mesclador estàtic

1. triple acció mesclador estàtic introducció el coeficient d'uniformitat de fase líquid-líquid i líquid-sòlid fase és el següent: σ X ≤1 - 5%. És adequat per a la barreja, reacció, extracció, absorció, emmotllament per injecció, color, transferència de calor i altres processos en química, petroli,...

Detalls del producte

1. triple acció mesclador estàtic introducció

El coeficient d'uniformitat de fase líquid-líquid i líquid-sòlid fase és el següent: σ X ≤1 - 5%. És adequat per a la barreja, reacció, extracció, absorció, emmotllament per injecció, color, transferència de calor i altres processos en química, petroli, indústria farmacèutica, alimentària, fins plàstics químics, tractament, protecció del medi ambient, fibra sintètica, mineria i metal·lúrgia i altres camps, i especialment indicat per altes mitjans viscós juntament amb un cabal relatiu i impureses a la viscositat de no més de 10 centipoises.

image001


2. aplicació

Indicada per viscositat ≤ 106 CP

Reacció de líquid-líquid, líquid-sòlid, extracció, absorció, combinació de colors de plàstic, extrusió, procés de transferència de calor. Especialment indicat per cabal petit amb impureses mitjana viscositat.

Aplicable a la Petrolera, química, química fina, extrusió de plàstic, protecció del medi ambient, metal·lúrgia i altres indústries en la barreja d'alta viscositat.


3. PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

a.If que haurà de romandre en el seu lloc durant uns dies, és possible que per fer la reserva per a mi?

R: sempre és un plaer, hi ha servei de reserva d'hotel.

b. sobre el servei post-venda, com es pot resoldre els problemes s'ha produït el seu client a l'estranger en el temps?

R: la garantia de la nostra màquina normalment és de 12 mesos, durant aquest període, s'encarregarà l'Exprés Internacional immediatament, per assegurar-se les parts substitueix per ser repartit tan aviat com sigui possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després de l'equip després d'haver estat operació, però no més de 18 mesos després de l'equip han estat lliurats (no inclou garantia consumir peces).

c. com puc confiar en la seva empresa?

R: amb 10 anys-professionals disseny, podem oferir-li suggeriments adequat i preu més baix

m. avaluat per tercers, les patents nacionals i CE, ISO, ASME per a tots els equips.

e. per a la nostra màquina, fem molt bé en soldadura zona i tractament de superfícies.

image003

 


Investigació