Sistema de filtre de Gas sec

Gas sec introducció LCN-1 gas sec filtre és alt eficaç filtre embarcació per eliminar partícules de pols de l'aire de filtració. S'aplica per eliminar la pols, partícules sòlides i rovell en sistema de filtració de gasos. Aquest filtres de gas utilitzeu cartutx de filtre d'aire avançada i fiable per tal d'aconseguir...

Detalls del producte

Filtre de gas secIntroducció

Filtre de gas sec LCN-1 és alt eficaç filtre embarcació per eliminar partícules de pols de l'aire de filtració. S'aplica per eliminar la pols, partícules sòlides i rovell en sistema de filtració de gasos. Aquest filtres gas utilitzar cartutx de filtre d'aire avançada i fiable per tal d'aconseguir la millor actuació de filtres cartutx. Una àmplia selecció de material de filtre de cartutx, com la fibra de vidre ultra fines, got de fibra de polièster, multicapa, polipropilè, niló, etc. L'opció de selecció de cartutx de filtre d'aire es basa en diferents condicions de treball, com mitjans de comunicació, treball de temperatura, pressió de treball o DP de filtratge.

gas filtration system.jpg  

Principi de treball

Després de les impureses que contenen gas al filtre aire cartutx, grans partícules xoquen amb deflector dins el filtre i comença a separar el gas natural. fines partícules sòlides s'eliminarà quan el gas flux de l'exterior a través d'element de filtre. Finalment, el gas purificada sortir del filtre de gas sec.
Un extrem de l'aparell utilitzant la ràpida obertura brides cegues o cegues, obren i tanquen quan canviï el cartutx de filtre. Mitjançant el tancament ràpid obert pot engegar o fora real ràpid, només necessita tres minuts així estalviant temps i evitant alguns seguretat risc quan canviï els elements de filtre.

Paràmetres tècnics

Estàndard de manufacturats ■: GB150 o ASME
Material de vaixell ■: CS, d'acer inoxidable (si us plau recordi quan temperatura superior a 60℃)
Precisió de filtre ■: 0.1μm、1μm、2μm、3μ m、5μm、10μm
Eficàcia de filtració de ■: disponibilitat del 99.98 %)
■ Instal·lació: Vertical o horitzontal

Aplicació

Eliminació de la pols de Gas ■
■ Eliminar les partícules desiccant en llit aigües avall d'assecat
■ Eliminació de partícules catalitzador el catalitzador llit aigües avall
■ De mesurament i regulació de les estacions
■ Per al sistema de distribució de gas ciutat
Equips aigües avall de protegir ■

PREGUNTES FREQÜENTS

1. com puc arribar a la fàbrica?

A: la nostra fàbrica està pròxim Xangai l'aeroport, es pot recollir a l'aeroport.

2. què és la quantitat de comanda mínima, em pot enviar mostres?

A: nostre quantitat mínima és 1 joc, com el nostre producte és l'equipament de maquinària, és difícil orientar-te mostres, no obstant això, podem enviar vostè catalogar, benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.

3. quin és el termini de lliurament de la seva màquina?

A: en general, la entrega de la nostra màquina d'uns 30 dies, es lliuraran màquina personalitzada com la negociació amb els nostres clients.

4. com el període d'enviament tindrà molt de temps, com assegurar-la màquina no serà trencat?

A: nostra màquina és cinema embolicat, assegurar-se que la màquina es pot lliurar el client sense problemes, anem a utilitzar el filferro d'acer per arreglar la màquina amb el contenidor.

5. sobre el servei post-venda, com es pot resoldre els problemes s'ha produït el seu client a l'estranger en el temps?

A: la garantia de la nostra màquina normalment és de 12 mesos, durant aquest període, s'encarregarà l'Exprés Internacional immediatament, per assegurar-se les parts substitueix per ser repartit tan aviat com sigui possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després de l'equip després d'haver estat operació, però no més de 18 mesos després de l'equip han estat lliurats (no inclou garantia consumir peces).

6. com es pot obtenir el post servei?

R: li enviarem les peces de recanvi per lliure si els problemes causats per nosaltres. Si els problemes homes fets, també enviem les peces de recanvi, però es paga. Cap problema, pots trucar-nos directament.


图片6.png 

 

 

 

 


Investigació