Filtre separador d'aigua d'aire

1. Filtre separador d'aigua a l'aire Introducció A la carcassa del procés de separació oli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, solució, separació per tal de realitzar ...

Detalls del producte

1. Filtre separador d'aigua de l'aire Introducció

En el procés de separació del petroli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, assentament, separació, per tal de realitzar la retirada de la humitat, alcalina mitjana i sal orgànica d'àcid soluble en aigua i etc.

image001


2. Característiques

Els primers mitjans des de l'interior cap a l'exterior flueixen a través dels cartutxos de coalescència; aquests cartutxos tenen una doble funció especial de filtració i coalescència. La capa filtrant d'alta precisió dels cartutxos de coalescència més pròxims pot bloquejar eficaçment les impureses de les partícules, especialment interceptar impureses que tinguin un estat d’estabilitat d’emulsificació. com òxid de ferro i sulfurs de ferro, etc també millor per a la posterior demulsió i la funció de coalescència, Després de filtrar el medi flueix cap a la capa de desinfecció de coalescència, el seu "material especial pot fer demulsificació, a continuació, l'aigua fina i lliure formarà una gota gran, les gotes grans s'enfonsen per la seva La gravetat, la caiguda de mida més petita fluirà amb els mitjans de comunicació en cartutxos de separació. Els cartutxos de separació es fabriquen amb materials de tecnologia de patent amb un bon rendiment hidrofòbic. quan el medi des de l'interior cap a l'exterior flueix amb cartutxos de separació, només deixeu que els mitjans passin, les petites gotes s’interceptin totalment de manera efectiva per cartutxos a l'exterior i després es barren en grans gotes i, per tant, se separen més l'aigua.


3.Estructura

El separador de coalescència líquid-líquid està equipat amb dos grups de cartutxos de diferents funcions interns; La caixa del separador és una carcassa metàl·lica i està equipada amb un indicador de palanca, manòmetre, vàlvula de ventilació, vàlvula de drenatge, juntes de mostra en línia i altres accessoris.

image003


Investigació