Filtre de nitrogen d'acer inoxidable comprimit

1. Filtre de nitrogen d'acer inoxidable comprimit Introducció El filtre d'aire natural és un filtre de prefiltració del sistema de canonades i utilitzat àmpliament en sistemes de filtració industrials i en solucions de filtració d'aire. Disposa de filtre de carbó i filtre d’acer inoxidable per separar l’aigua o el sòlid ...

Detalls del producte

1. Filtre de nitrogen d'acer inoxidable comprimit

El filtre d’aire natural és un filtre de prefiltració del sistema de canonades i s’utilitza àmpliament en sistemes de filtració industrials i en solucions de filtració d’aire. Disposa de filtre de carboni i filtre d’acer inoxidable per separar l’aigua o el sòlid del gas natural.

image001


2. Característiques tècniques

■ Pressió de treball màxima: 40.0Mpa
■ Temperatura màxima: -10 ~ 60 ℃ (recordeu quan la temperatura excedeixi els 60)
■ Mitjans de comunicació: gas, gas fabricat, gas natural de petroli liquat i diversos gasos no corrosius
■ Estàndard: GB150 ASME
■ Indicacions d’instal·lació d’entrada / sortida: horitzontal, vertical

■ Material de la carcassa: 20 # 、 16Mn 、 16MnR 、 16MnDR 、 304、316L

■ elements :

■ Material dels elements: alumini + 304, completament 304

 

3. Aplicació

Aquest filtre de raspall s'utilitza àmpliament en la filtració d’aigua de refrigeració, protegeix el filtre de dutxa, el tractament de tres nivells d’aigües residuals, la reutilització d’aigua municipal, el tractament d’aigua del magatzem, la pre-filtració abans del sistema RO, el decapatge d’àcids, la filtració d’aigua blanca de paper, la màquina d’injecció per injecció; Sistema de pasteurització; Sistema de bomba de buit; Sistema de compressor d’aire; Sistema de fosa contínua; Aplicació de tractament d'aigües; El sistema de refrigeració de calefacció i calefacció.

image003Investigació