Filtre de combustible dièsel

1. Col·lector de combustible de Diesel Introducció A la carcassa del procés de separació oli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, solució, separació per tal de realitzar el ...

Detalls del producte

1. Introducció de filtres de combustible de Dièsel

En el procés de separació del petroli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, assentament, separació, per tal de realitzar la retirada de la humitat, alcalina mitjana i sal orgànica d'àcid soluble en aigua i etc.

Enviament.    

image001


2. Flux de processos

1. Per ampliar la vida útil dels cartutxos de coalescència i millorar l'eficiència de deshidratació, recomanem afegir un prefiltre a la part frontal del separador del filtre de coalescència. El propòsit principal del pre-filtre es fa servir per eliminar les impureses mitjanes i sòlides de l'òxid de ferro, el sulfur de ferro i altres impureses nocives.
2. Cada dispositiu està dissenyat amb un bypass, convenient en cartutxos de recanvi, i després assegureu-vos que el sistema funciona de manera contínua.
3. Hi ha 3 drenatges a la part inferior de cada equipament que condueixen a l'extracció de brutícia i la recuperació separada de les impureses.


3. El nostre servei

Ø Proporcionar el disseny i les solucions tècniques;

Ø nova orientació de construcció de plantes;

Ø Dissenyar i fabricar equips no estàndard;

Ø Formació tècnica i orientació professional sobre el lloc segons el contracte.

image003_01image003_02

  


Investigació