Filtre de gas sec

1. Filtre de gas sec. Introducció: s'aplica per eliminar pols, partícules sòlides i oxidació del sistema de filtració de gasos. Aquests filtres de gasos usen cartutxos de filtre d’aire avançats i fiables per aconseguir el millor rendiment del filtre d’aire dels cartutxos. Una àmplia selecció de material de cartutx de filtre, com ...

Detalls del producte

1. Filtre de gas sec

S'aplica per eliminar pols, partícules sòlides i oxidació en el sistema de filtració de gasos. Aquests filtres de gasos usen cartutxos de filtre d’aire avançats i fiables per aconseguir el millor rendiment del filtre d’aire dels cartutxos. Una àmplia selecció de material de cartutx de filtre, com ara fibra de vidre ultra fina, polièster, fibra de vidre multicapa, polipropilè, niló, etc. L'opció de selecció de cartutxos de filtre d'aire es basa en diferents condicions de treball, com ara mitjans de filtratge, temperatura de treball, funcionament pressió o DP.

image001


2. Aplicació de filtració de reg agrícola

El filtre del raspall autolimpiat està equipat amb una carcassa de filtre d’aigua d’acer inoxidable i un material de filtre de 200 microns, que tindrà un millor rendiment en la purificació d’aigua del riu per eliminar fulles, sorres, sòlids i sòlids en suspensió. Com a aigua subterrània, aigua municipal, riu, llac, aigua de mar, jardí, guarderia, hivernacle, camps de golf, parc.

3. FAQ

a. Com el període d’enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

b. Després de fer una comanda, organitzeu la instal·lació de la màquina actualment?

R: Totes les màquines seran provades abans de lliurar-les, de manera que gairebé totes es poden utilitzar directament, també la nostra màquina és fàcil d'instal·lar, si el client necessita la nostra assistència, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost se us cobrarà.

c.Quin és el temps de lliurament del filtre?

R: En general, 35 dies després del pagament avançat, si el OEM serà de 40 a 45 dies després del pagament avançat, el port de lliurament és Xangai.

image003


Investigació