Filtre de combustible

Filtre de combustible 1.Fuel Introducció S'utilitza àmpliament en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, menjar, mineria, energia elèctrica i subministrament d'aigua urbana. Com a efluents industrials, filtració d’aigua circulant, regeneració d’emulsió, tractament de filtració d’oli residual, aigua de colada contínua ...

Detalls del producte

1. Filtre de gasos de combustible Introducció

S'utilitza àmpliament en metal·lúrgia, química, petroli, medicina, alimentació, mineria, energia elèctrica i subministrament d’aigua urbana. Com ara els efluents industrials, la filtració de l'aigua circulant, la regeneració de l'emulsió, el tractament de la filtració d'olis usats, el sistema d'aigua de fosa contínua de la indústria metal·lúrgica, el sistema d'aigua de gran forn, el sistema de descalcificació d'aigua amb aigua d'alta pressió. És un dispositiu de filtratge automàtic avançat, eficient i senzill.

image001


2.Aplicació

█ El colador automàtic de neteja pròpia es pot utilitzar en gairebé tots els depuradors industrials, com ara el subministrament d’aigua, el sistema purificat d’aigua, el repugnant a l’aigua, l’olor de sal, que s’utilitza per al servei de refrigeració, processament i protecció contra incendis. Aquest sistema de gestió de filtre pot garantir el cicle dels recursos hídrics i estalviar costos.

AreAquests filtres de neteja mecànica s’utilitzen àmpliament en la indústria de processament per protegir els intercanviadors de calor, la bomba de canonades, el sistema de reciclatge de tractament d’aigües residuals, etc.

█ Els filtres de neteja mecànica d'alt flux es poden utilitzar en la indústria de l'energia elèctrica per protegir els intercanviadors de calor, la bomba de canonades, el filtre de polvorització d'aigua, el sistema de reciclatge d'aigües residuals, etc.

█ El filtre automàtic de neteja automàtica es pot utilitzar per a la indústria de processament de pasta de pols per eliminar la fibra de l'aigua per evitar l'obstrucció del filtre i separar l'escorça i el xip en procés de circulació.


3. El nostre servei

a.Proporcionar el disseny i les solucions tècniques;

b. Nou guia de construcció de plantes;

c.Disseny i fabricació d'equips no estàndard;

d. Formació tècnica i orientació professional sobre el lloc segons el contracte;

e. Proveïu accessoris en qualsevol moment;

f. Serveis i consultoria tècnica;

g.Altres serveis tècnics especials segons els requisits del client.

image003Investigació