Filtre de gasos de combustible

1. Colador de combustible de combustible Introducció A la carcassa del procés de separació oli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, solució, separació per tal de realitzar el eliminació...

Detalls del producte

1. Filtre de gasos de combustible Introducció

En el procés de separació del petroli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, assentament, separació, per tal de realitzar la retirada de la humitat, alcalina mitjana i sal orgànica d'àcid soluble en aigua i etc.

image001


2. Principi de treball

L’aigua que s’ha de filtrar entra a la carcassa a través de la part inferior inferior del filtre i entra a la llum dels elements filtrants a través de la taula rotativa de baix a dalt i s’ha drenat a través dels elements del filtre. L’aigua neta filtrada surt de la sortida superior del filtre. Les impureses sòlides queden atrapades a la cara interior dels elements filtrants. Mentre esteu en procés de rentat, no hi ha necessitat de tallar l'aigua. El motor condueix la roda del filtre girant i la vàlvula de drenatge es va obrir al mateix temps. Cada filtre es tornarà a rentar a l’aigua neta filtrada per torns.

La diferència de pressió entre la pressió de l'aigua al filtre i la pressió atmosfèrica pot fer que el líquid de filtració flueix de manera inversa de manera que es pugui eliminar la impuresa d'intercepció de la cara interior de l'element de filtre. Després que la roda giri una ronda, el procés de rentat ha acabat. Quan la vàlvula de rentat es tanqui i el motor d’acció es deté.

image003Investigació