Sistema de gasos de combustible

1. Sistema de gasos de combustible Introducció En el procés de separació del petroli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el mitjà flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, assentament, separació per tal de realitzar el eliminació...

Detalls del producte

1. Introducció al sistema de gasolina de combustible

En el procés de separació del petroli-aigua està equipat amb cartutxos de coalescència i cartutxos de separació, quan el medi flueix a través del seu interior, llavors hi haurà quatre processos de filtració, coalescència, assentament, separació per tal de realitzar la retirada de la humitat, àlcalis mitjà. i sal orgànica orgànica soluble en aigua i etc.

image001


2. Especificacions

Material de la carcassa: acer inoxidable 20 #, 345Q
Rang de qualificació de Micron: menys de 0,3 micres, 0,3 micres, 0,5 microns, 1 micra, 5 microns, 10 microns
Mida dels cartutxos: OD3,5 ''. 4,5 ''. 6 ''; Llargada16,18,20,32,36,40,72 ''
Caiguda de pressió inicial: ≤ 50bar
Caiguda de pressió variable: <150>
Temperatura de funcionament: 0 ~ 120 ℃


3. Flux de processos

a. Per ampliar la vida útil dels cartutxos de coalescència i millorar l’eficiència de deshidratació, recomanem afegir un prefiltre a la part frontal del separador del filtre de coalescència. El propòsit principal del pre-filtre s'utilitza per eliminar les impureses mitjanes i sòlides de l'òxid de ferro, el sulfur de ferro i altres impureses nocives.
b. Cada dispositiu està dissenyat amb un bypass, convenient en cartutxos de recanvi, i després assegureu-vos que el sistema funciona de manera contínua.
c. Hi ha 3 drenatges a la part inferior de cada equipament que faciliten l’extracció de brutícia i la recuperació separada de les impureses.


image003_01image003_02

Investigació