Separador de filtre de gas

1. Separador del filtre de gasos Introducció El filtre d'aire natural és un filtre de prefiltració del sistema de canonades i utilitzat àmpliament en sistemes de filtració industrials i en solucions de filtració d'aire. Disposa de filtre de carboni i filtre d’acer inoxidable per separar l’aigua o el sòlid del gas natural.

Detalls del producte

1. Introducció del separador del filtre de gas

El filtre d’aire natural és un filtre de prefiltració del sistema de canonades i s’utilitza àmpliament en sistemes de filtració industrials i en solucions de filtració d’aire. Disposa de filtre de carboni i filtre d’acer inoxidable per separar l’aigua o el sòlid del gas natural.

image001


2.Avantatges

■ Alta descàrrega de la coca.

■ S’adapta fàcilment a l’espessiment de purins.

■ Espai mínim.

■ Mecànicament simple, ja que no hi ha glàndules ni coixinets de segellat complexos.

· Descàrregues humides i seques

■ Els sòlids filtrats es deshidraten i es descarreguen per recuperació de gasos, es pot utilitzar un pastís de filtre per a la reacció.

■ Espessiment continu


3. FAQ

1. Com el període d'enviament trigarà molt de temps, com es pot assegurar que la màquina no es trenqui?

R: La nostra màquina està envoltada de pel·lícules, per assegurar-se que la màquina es pot lliurar al nostre client sense problemes, utilitzarem el cable d'acer per fixar la màquina amb el contenidor.

2. Després de fer una comanda, organitzaràs la instal·lació de la màquina actualment?

R: Totes les màquines seran provades abans de lliurar-les, de manera que gairebé totes es poden utilitzar directament, també la nostra màquina és fàcil d'instal·lar, si el client necessita la nostra assistència, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost se us cobrarà.

3.Quin és el temps de lliurament del filtre?

R: En general, 35 dies després del pagament avançat, si el OEM serà de 40 a 45 dies després del pagament avançat, el port de lliurament és Xangai.

image003


Investigació