Generador de gas natural

1. Generador de gas natural Introducció El filtre de gasos d’alta pressió INOCO SGA-D es pot utilitzar en condicions de 25-400 barres, i és la major seguretat i fiabilitat en aquest rang. 2.Advantage ■ El filtre de succió es pot equipar amb diferents elements per proporcionar una àrea de filtratge màxima a ...

Detalls del producte

1. Generador de gas natural Introducció

El filtre de gasos d'alta pressió INOCO SGA-D es pot utilitzar en condicions de 25-400 barres, i és la més gran seguretat i fiabilitat en aquest rang.

image001


2. Avantatge

Près Es pot equipar el filtre de succió amb una quantitat diferent d'elements per proporcionar una àrea de filtratge màxima a cada aplicació de la carcassa del filtre per tal de tenir la pèrdua de pressió més petita mentre es treballa.

■Super cabal alt

■ Element de filtre i opcions de varietat rígides

■ Neteja totalment automàtica, és un filtre automàtic


3.FAQ

1.Com puc confiar en la vostra empresa?

R: Amb un disseny professional de 10 anys, us podem oferir suggeriments i preus més baixos

a. Avaluat per tercers, patents nacionals i CE, ISO, ASME per a tots els equips.

b. Per a la nostra màquina, fem molt bé la zona de soldadura i el tractament superficial.

2. És el vostre preu competitiu?

R: Només subministrem una màquina de bona qualitat. Segurament us oferirem el millor preu de fàbrica basat en productes i serveis superiors.

3. Per què escollir-nos?

R: Som una empresa d’alta tecnologia, contractes AAA i empreses fiables, empresa de consultoria tecnològica AAA. Som el fabricant que va obtenir el certificat ISO9001.

4. Com és el vostre nivell de preus?

A: venda directa de fàbrica, tenim tot el procés de treball de la línia de producció dels productes estàndard a les peces OEM.

image003


Investigació