Filtre de gasos de nitrogen

1. Filtre de gas nitrogen Introducció Aquest tamís de gasos utilitza un cartutx de filtre d'aire avançat i fiable per tal d'aconseguir el millor rendiment del filtre d'aire del cartutx. Una àmplia selecció de material de cartutx de filtre, com ara fibra de vidre ultra fina, polièster, fibra de vidre multicapa, polipropilè, ...

Detalls del producte

1. Filtre de gas nitrogen Introducció

Aquests filtres de gasos usen cartutxos de filtre d’aire avançats i fiables per aconseguir el millor rendiment del filtre d’aire dels cartutxos. Una àmplia selecció de material de cartutx de filtre, com ara fibra de vidre ultra fina, polièster, fibra de vidre multicapa, polipropilè, niló, etc. L'opció de selecció de cartutxos de filtre d'aire es basa en diferents condicions de treball, com ara mitjans de filtratge, temperatura de treball, funcionament pressió o DP.

image001

2.Els nostres avantatges

a. Instal·lacions de producció completes per a filtre de raspalls: posseïdor de perforació radial de precisió, rotllos per a plaques, torn, fresadora de tipus planer, perforadora i fresadora, màquina de tall per plasma CNC, màquina de soldadura per arc de pols inversor, soldadora de soldadura polaritzada per fusió inversora, soldadura manipuladora, màquina de soldar blindada amb gas Co2, prestatge autoportant de la roda, conducció i altres equipaments avançats.

b. Equips de prova per al filtre de la neteja del raspall: detector de raigs X, bomba de prova hidràulica elèctrica, màquina d'estiraments i així successivament, es pot enviar el compte de l'equip.


3. El nostre servei

a.Proporcionar el disseny i les solucions tècniques;

b. Nou guia de construcció de plantes;

c.Disseny i fabricació d'equips no estàndard;

d. Formació tècnica i orientació professional sobre el lloc segons el contracte;

e. Proveïu accessoris en qualsevol moment;

f. Serveis i consultoria tècnica;

g.Altres serveis tècnics especials segons els requisits del client.

image003Investigació