Filtre de gas petit

1. Filtre de gas petit Introducció És un recipient de filtre alt eficaç per eliminar les partícules de pols de l'aire de filtració. S'aplica per eliminar pols, partícules sòlides i rovell en el sistema de filtració de gasos. Aquests filtres de gasos usen cartutxos de filtre d’aire avançats i fiables per aconseguir el millor ...

Detalls del producte

1.Introducció del petit filtre de gasos

És un recipient de filtre alt eficaç per eliminar les partícules de pols de l'aire de filtració. S'aplica per eliminar pols, partícules sòlides i rovell en el sistema de filtració de gasos. Aquests filtres de gasos usen cartutxos de filtre d’aire avançats i fiables per aconseguir el millor rendiment del filtre d’aire dels cartutxos. Una àmplia selecció de material de cartutx de filtre, com ara fibra de vidre ultra fina, polièster, fibra de vidre multicapa, polipropilè, niló, etc. L'opció de selecció de cartutxos de filtre d'aire es basa en diferents condicions de treball, com ara mitjans de filtratge, temperatura de treball, funcionament pressió o DP.   

image001


2.Aplicació

■ Eliminació de pols de gas
■ Treure les partícules dessecants al llit assecant aigües avall
■ Extracció de les partícules del catalitzador al llit del catalitzador aigües avall
■ Per a estacions de mesura i regulació
■ Per al sistema de distribució de gasos de la ciutat
■ Protegiu els equips descendents

3.FAQ

1. Com puc arribar a la vostra fàbrica?

R: La nostra fàbrica està a prop de l'aeroport de Xangai, podem recollir-la a l'aeroport.

2. Quina és la vostra quantitat mínima de comanda, podeu enviar-me mostres?

R: La nostra quantitat mínima és d’un conjunt, ja que el nostre producte és un equipament de maquinària, és difícil enviar-vos mostres, però, us podem enviar catàleg, us donem la benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.

3. Quin és el termini de lliurament de la vostra màquina?

R: En general, el termini de lliurament de la nostra màquina és d'uns 30 dies, es lliurarà una màquina personalitzada com a negociació amb els nostres clients.

image003


Investigació