Filtres de sorra de piscina

1. Filtres de sorra de pols Introducció El filtre d'alt rendiment d'alt rendiment amb disseny avançat garanteix una eficàcia de filtració excel·lent, adequada per a un requisit estricte d'aplicació amb una combinació de rendiment de filtració excepcional, alta fiabilitat i una operació convenient. Apte per a dures ...

Detalls del producte

Introducció de filtres de sorra 1.Pool

El filtre d'alt rendiment d'alt rendiment amb disseny avançat garanteix una excel·lent eficiència en la filtració, adequada per a un requisit estricte d'aplicació amb una combinació de rendiment de filtració excepcional, alta fiabilitat i una operació convenient.

Adequat per a requisits de filtració durs. Sense líquids sense filtrar, convenient substituir les bosses de filtre, proporcionen un gran segellat. El disseny del colze pot permetre que el flux d'entrada del líquid sigui més suau i estable.

image001


2.Features

Estructura superior i superior
Impacte general i segellat de la tapa superior
Pernil de gir rotatiu
Cistell de filtre perforat electrolític perforat
Peu d'assistència ajustable
Borses fàcils i ràpides de canviar
No hi ha fuites de segellat
Dispositiu ràpid i obert ràpid i ràpid
Millor suport de bossa de filtre i fàcil de netejar
Estructura estable i ajustable


3.FAQ

a. Sobre el servei postvenda, com podeu resoldre els problemes del vostre client estranger a temps?

R: La garantia de la nostra màquina normalment és de 12 mesos, durant aquest període, organitzarem l'expressió internacional immediatament, per assegurar-nos que les peces de reemplaçament es lliurin el més aviat possible.

Garantia de qualitat: 12 mesos després de l'operació de l'equip, però no més de 18 mesos després d'haver lliurat l'equip (garanteix que no s'inclouen peces de consum).

b. Després de fer una comanda, ¿organitzaràs la instal·lació de la màquina actualment?

R: Totes les màquines es posaran a prova molt abans de lliurar-se, per la qual cosa gairebé d'elles es poden utilitzar directament, també es pot instal·lar fàcilment la nostra màquina, si el client necessita la nostra assistència, ens complau concertar la instal·lació, però tot el cost se't cobrarà.

c. Com puc aconseguir el servei posterior?

A: Us enviarem les peces de recanvi de manera gratuïta si es tracta dels problemes que ens ha causat. Si es tracta de problemes fets per l'home, també enviem les peces de recanvi, però es cobra. Qualsevol problema, ens podeu trucar directament.

image003

 


Investigació