Cura del filtre de sorra per a piscines

Cura del filtre de sorra per a piscines
Detalls del producte

Cura de filtre 1.Sand per a piscines Introducció

Estructura raonable, coberta petita àrea d'una àrea petita, bon segellat, gran capacitat de flux fàcil d'operar, el tractament interior i exterior del filtre és el processat de bufat de sorra o poliment, de manera que la superfície és suau i amb un bon rendiment superficial.


2. Dades tècniques

Material: CS, SS304, SS316L, CS folrat PO, CS de PTFE folrat

Precisió del filtre: 2-100mesh

Temperatura de treball: 0-500 ℃

Pressió de treball: 0-20 mpa

Codi de disseny: H21637-1991, ASME VIII

Trieu l'opció

Peu de filtre ajustable

Jaqueta de calefacció

Disseny d'alta temperatura i alta pressió


Aplicació
image001


Automoció

Filtratge de bany de pretractament, filtració d'E-Coat, recobriment i acabat transparent, filtre d'imprimació, filtres de línia d'anelles de pintura, fluids de neteja de peces, compostos de dibuix, lubricants, fluids metàl·lics de treball i filtres d'entrada de la bomba.
image002


Química

Recuperació del catalizador, eliminació de l'escala de canonades, poliment de fluids de procés aquós, àlcalis, àcids i dissolvents, filtració d'emulsions i dispersions, eliminació de gel a partir de resines. L'eliminació de carboni o catalitzador activat en la indústria de productes químics fins és un exemple típic d'una aplicació exigent en el processament químic. Les bosses de filtre INOCO compleixen amb aquests requisits d'aplicació per a una alta eficiència de filtració, juntament amb una llarga vida útil i fiabilitat.
image003


Electrònica

Processament d'oblemes i xips, banys d'aiguaforts electrònics, poliment fotoquímic i filtració d'aigua de gran alçada i prefiltració de diversos processos de filtració de membrana per millorar la seva eficàcia en costos. Les bosses de filtre INOCO demostren la puresa, l'eficàcia i el rendiment uniformes.
image004


Aliments i begudes

Filtre de poliment de vi, begudes espirituoses i cervesa, eliminació de partícules d'olis comestibles, eliminació de negre de carboni a partir de cel·lulosa, eliminació de tàbia en gelatines, sucre líquid, sucs gruixuts, brouig de xarop de blat de moro, processament de midó, processament de llet i refrescs. Moltes bosses de filtre INOCO s'ajusten a la norma FDA i fins i tot a la normativa de processament d'aliments de la CEE i poden satisfer les demandes úniques i variades d'aquestes aplicacions.

3.FAQ

a.Què és el temps de lliurament del filtre?

R: En general, 35 dies després del pagament avançat, si és OEM, serà de 40-45 dies després del pagament avançat, el port de lliurament és Shanghai.

b.Com és la qualitat dels vostres productes?

A: Hem col · laborat amb molts clients de molts països, per exemple, per clients com Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung Engineering, BASF, Bayer, Worlypesons, etc.

Els nostres productes reben una bona resposta dels nostres clients.

c. Quins tipus de proves físiques i químiques pot proporcionar?

R: Les proves físiques i químiques que oferim inclouen:

Anàlisi de mida de partícules

proves de composició química

proves de propietats físiques: proves de duresa, proves de rendiment de tensió, proves d'impacte en la temperatura ambient, prova d'impacte a baixa temperatura

NDT: PT, MT, UT i RT

Proves metalogràfiques

d. Quin equip teniu per a la inspecció NDT?

R: Tenim un detector d'ultrasons, detector de joguina magnètic en miniatura, detector magnètic i detector de penetració.

1

2

3


Investigació