Filtre automàtic netejador auto neteja el filtre

Un automàtiques filtre netejador introducció XF-S3 sèrie out-raspador de auto neteja el filtre està dissenyat específicament per a paper fent indústria, resoldre el problema de revestiment i filtratge de polpa. Pot treure paper trencat i vetes i reduir l'impacte de les emissions al medi ambient i assegurar-se la...

Detalls del producte

Afiltre automàtiques netejadorIntroducció 

Out-raspador de de sèrie de XF-S3 de auto neteja el filtre està dissenyat específicament per a paper fent indústria, resoldre el problema de revestiment i filtratge de polpa. Pot treure paper trencat i vetes i reduir l'impacte de les emissions al medi ambient i assegura la qualitat de producte i temps de treball en major mesura.


 out scraper self cleaning filter.jpg 

Tret

1. principals tipus de filtre exterior-pinta, aquest filtre amplia el temps de filtració sota la mateixa àrea de filtre i redueix els residus de material;

2. adaptativa ajust de varis equips assegura que el filtre no es veurà afectada per la roba de quan treballant durant molt de temps;

3. es realitzen elements de filtre floridura, la desviació d'arrodoniment no superin els 0,5 mm per enrure la raspador ser completament cabran als elements;
4. disseny d'humanització la vàlvula de desguàs obriria només quan impureses es recull en certa manera després de netejar diverses vegades per tal de reduir residus materials.

Principi laborable

Malla de filtre neteja automàtica
Utilitza el reductor de velocitat per conduir la raspador ciclotró i netejar la brutícia que s'adjunta a la malla per mantenir la funció de filtració de cartutx. Clar disseny únic continua fluint Desbloquegi per sempre. Disseny de pressió i l'angle de precisió raspador assegurar zero danys a malla en poc temps i és resistent i pot canviar ràpidament.
 Outer filter scraper.jpg 
 Principals peces de recanvi


Núm.

Descripció

1

Mida estàndard: OD.:85, 168, 268 longitud: 600 mm

2

Falca filtre de pantalla: 1 mm, apte per a pressió de treball inferior a 16kg/cm2

3

Falca filtre de pantalla: 1,5 mm, apte per a pressió de treball inferior a 16-30 kg/cm2

4

Falca filtre de pantalla: 1.8 mm, apte per a pressió de treball superior a 30 kg/cm2


Aplicació
 

El filtre de raspador inoco és àmpliament utilitzat en el tractament d'aigües, petroquímic, metal·lúrgia, energia elèctrica, química, pintura, tinta d'impressió, paper, menjar i beguda, farmacèutic, metal processament indústries i etc.
Out-raspador de de sèrie de XF-S3 de auto neteja el filtre està dissenyat específicament per a paper fent indústria amb el millor rendiment de filtratge.


 scraper filter application.jpg 

El nostre servei 

Ø oferir el disseny tècnic i solucions;
Ø disseny i fabricació d'equips no estàndard;
Ø tècnic formació i orientació laboral en lloc segons el contracte;
Ø subministrament accessoris en qualsevol moment;

PREGUNTES FREQÜENTS 

1. ets un fabricant, empresa o un tercer de comerç?
A: Som un fabricant, i tenim construïda la nostra empresa des del 2007.
2. què és la quantitat de comanda mínima, em pot enviar mostres?
A: nostre quantitat mínima és 1 joc, com el nostre producte és l'equipament de maquinària, és difícil orientar-te mostres, no obstant això, podem enviar vostè catalogar, benvinguda per venir a visitar la nostra empresa.
3. maig saber quin pagament s'accepten per la seva empresa?
A: així que 100%T/T molt abans d'enviament i 30% dipòsit pagat per T/T, equilibra pagada per L/C estan disponibles.
4. després vam fer una comanda, us organitzarà la instal·lació de la màquina en l'actualitat?
A:all de les màquines es provarà bé abans de lliurar, així gairebé d'ells pot ser utilitzat directament, també són fàcils d'instal·lar, si el vostre client necessita la nostra ajuda, estarem encantats d'organitzar la instal·lació, però tot el cost serà nostra màquina cobrarà per vostè.
5. és el seu preu competitiu?
R: només bona qualitat màquina que subministrem. Segurament et donarem fàbrica millor preu basat en servei i producte superior.
6. quin és el seu treball de subministrament?
A:Automatic esquena Fogot filtre, filtre automàtic de neteja auto, natural gas filtre, filtre de bossa, colador de cistella, metall filtre Sinteritzat, mesclador estàtic etc., tots ells són àmpliament utilitzats en el tractament d'aigües, la filtració de la indústria petroquímica, natural gas separació etc..

 
 Petrochemical Machinery Equipment.jpg 


Investigació