Filtres automàtics de neteja automàtica

1. Filtres de neteja automàtica per a automòbils Introducció El filtre de neteja s'utilitza àmpliament en tota la indústria, que és adequat per a filtres amb canonada 1 '' - 36 '' per escollir, amb avantatges de fluïdesa contínua, manteniment senzill d'operacions de seguretat. El filtre de raspall pot subministrar aigua contínua, només ...

Detalls del producte

1.Automàtica Filtres de neteja automàtica Introducció

El filtre de neteja s'utilitza àmpliament en tota la indústria, que és adequat per a filtres amb canonada de 1 '' - 36 '' per triar, amb avantatges de fluïdesa contínua, manteniment senzill d'operacions de seguretat. El filtre de pinzell pot subministrar aigua contínua, només menys del 5% del flux total d'aigua per a la neteja, 2-15 segons de temps de rentat. El filtre de raspall de neteja automàtica té una alta precisió de filtració,> grau de filtració de 200 μm, tot tipus de malla de filtre que es pot triar.

image001


2.El procés de filtre de neteja simple

Quan la pressió diferencial de la canalització d'entrada i sortida arriba al valor presentat, el filtre iniciarà el procés de neteja. Tot el procés de neteja automàtica conté dos passos: s'obre la vàlvula de drenatge; els dos raspalls d'acer inoxidable que es condueixen per l'interior del motor esborrarán les impureses que es capturessin per la malla i després la impuresa es descarrega de la vàlvula de drenatge. Tot el procés de neteja pren uns 15 a 60 segons, mentre que durant aquest temps, la filtració El sistema no deixa de fluir i és controlat per una caixa de control.

Tipus de control: té tres models d'aquesta, el temps, la pressió diferencial i el control PLC.


3. Els nostres avantatges

a. Experiència de producció àmplia: estem especialitzats en filtres d'auto-neteja automàtica, com filtre de raspall, filtre raspador, carcassa d'aigua d'acer inoxidable, filtre antilliscant, carcassa de filtre de borsa i carcassa de cartutx amb una experiència de 10 anys.

b. Instal·lacions de producció completes per al filtre de pinzells: posseïdor de màquines de perforació radial de precisió, rotllos de torsió, torns, fresadores tipus planer, fresadora i fresadora, màquina de tall per plasma CNC, màquina de soldadura d'arc d'argó amb pols per a inversors, màquina de soldadura amb soldadura de gas polar per fusió inverter, soldadura manipulador, màquina de soldadura blindada amb gas Co2, prestatgeries de rodes ajustables, conducció i altres equips avançats.

image003

 


Investigació