Automàtica auto neteja colador

Automàtica auto neteja colador
Detalls del producte

1.Filtre automàtic auto netejaIntroducció

Filtre automàtic auto neteja és àmpliament utilitzat en tota àrea d'indústria, que és adequat per als filtres amb 1 '-36 "canonada per triar, amb avantatges de flux de fluids contínuament, manteniment simple d'operació de seguretat. Filtre de pinzell poden subministrament d'aigua contínua, només menys del 5% del flux total d'aigua per a la neteja, 2-15 segons de temps de rentat. Auto neteja raspall filtre és amb precisió alta filtració, > 200μm grau filtració, tot tipus de malla de filtre que es poden triar.

image001

 

2. els nostres avantatges

experiència de producció de a.Extensive:Estem especialitzats en la indústria de purificació d'aire durant més de 10 anys, AHU pre-filtre podem optimitzar disseny de flux d'aire, segons la personalització de quadre mida, filtrar, l'eficiència energètica de climatització aire flux detecció paràmetres, per assegurar que els clients.

b. alta qualitat de matèries:Tenim un sistema de certificació de proveïdor qualificat, ens hem ajuntat el s D 59 B registrat D-U-N-S"

c. estricta físic/químic CPAP:complir els requisits del disseny de producte i procés, proporcionar dades fiables proves.


3. el nostre servei

Ø oferir el disseny tècnic i solucions;

Orientació de construcció Ø nova planta;

Ø disseny i fabricació d'equips no estàndard;

Ø tècnic formació i orientació laboral en lloc segons el contracte;

Ø subministrament accessoris en qualsevol moment;

Ø Tele-tècnic de consultoria i serveis;

Ø altre servei tècnic especial segons els requeriments del client.

1

image003_03image003_04image003_05


Investigació