Sistemes automàtics de filtració d'aigües

1. Sistemes automàtics de filtració d'aigua Introducció Els filtres automàtics inc són adequats per a filtres amb canonada de 1''36 '' per escollir, amb avantatges de fluïdesa contínua, manteniment senzill de l'operació de seguretat, el filtre autofiltrat de la sèrie XF s'utilitza àmpliament en tots àrea de la indústria. XF-X05 mateix ...

Detalls del producte

Sistemes de filtratge hidràulic d'aigua 1. Introducció

Els filtres automàtics inc són adequats per a filtres amb 1 '' - 36 '' de canonada per triar, amb avantatges de flux continu de fluid, manteniment senzill de l'operació de seguretat, el filtre autofiltre de la sèrie XF s'utilitza àmpliament en tota la zona de la indústria. Auto XF-X05 El filtre de raspall de neteja té un alt rendiment de filtració en condicions de filtratge de sòlids precipitats, fluxos líquids al costat i fora del costat, que és més eficient en el procés de filtració.

image001


2. Avantatges

a. Procediments estrictes de prova física / química: satisfent els requisits del disseny i el procés del producte, proporcionant dades de prova fiables.

b. Temps de lliurament curt: Si més de 10 jocs, 50 dies. També tenim un filtre autolimpiant de raspall de mida estàndard, si necessiteu 3-5 unitats, podem lliurar aviat.

c. Embalatge segur: l'article de fusta es pot utilitzar per arreglar el nostre habitatge de filtre d'aigua d'acer inoxidable, per acabar empaquetant-se en un estoig de fusta d'exportació, la marca d'enviament s'establirà fora del cas per indicar la informació d'enviament del destinatari.

d. Millor servei postvenda: més del 60% de productes es venen al sud-est d'Àsia, Orient Mitjà i Europa, i tots els productes són de confiança per clients nacionals i estrangers.


3. El nostre servei

Ø Proporcionar el disseny tècnic i les solucions;

Ø Nova guia de construcció de plantes;

Ø Disseny i fabricació d'equips no estàndard;

Ø Formació i orientació tècnica professional en obra segons el contracte;

Ø Accessoris de subministrament en qualsevol moment;

Ø Consultoria i serveis teletècnics;

Ø Un altre servei tècnic especial segons els requisits del client.

image003


Investigació