Filtre d'elements filtrants d'alt flux mecànicament netejat

Filtre d'elements filtrants d'alt flux mecànicament netejat
Detalls del producte

Entrenadors d' alt nivell mínim mecànicament   introducció

Les sèries XF-D3 Inoco succionen filtres d'autoneteja s'aplica per a impureses complexes de neteja mecànica i d'alt flux, que poden combinar les línies de canonades de 10 ", 12", 14 "i 68". Si la capacitat de flux del procés és superior a 2500 m3 / h, s'aconsella utilitzar aquest sistema de filtració de líquid amb filtració de múltiples conjunts.


20151199107639.jpg2014821101015974.jpg

2014821101336230.jpg

Avantatge

■ Tipus net: control per pressió diferencial, ja que les impureses agregades, una vegada que el diferencial de pressió arriba al valor de configuració (1 bar), l'interruptor de control s'encén per començar a netejar l'eix.
■ Es pot triar el model de rentat de rentat, funcionament manual o funcionament automàtic, aquest és un autofiltro.

Les impureses es desenvolupa a través del braç de rentat posterior per retirar el rentat.
■ Precisió de filtració: 25 ~ 200 micres

■ Contingut sòlid: menys de 200ppm

■ El cabal màxim pot ser de fins a 4500 m3 / h.

图片2.png

Principi de treball   

El procés de filtració: quan el líquid amb impureses flueix a la part inferior del filtre, la velocitat del líquid es ralentirà i el líquid fluirà cap amunt en la direcció de 90 graus. Les impureses filtrades s'aturaran a la petxina, i el líquid de neteja fluirà constantment fora de l'element de filtre d'aïllament, i finalment sortirà de la sortida.

El procés de rentat: el procés de rentat posterior es completa amb el DP entre el gasoducte i l'atmosfera. El dispositiu de neteja buit amplia la longitud de tot l'element del filtre i gira lentament a l'interior de l'element del filtre, després descarrega les impureses de la boquilla de drenatge. El final del dispositiu de neteja és molt proper a l'element de filtre, és la mateixa alçada per a la seva obertura i col·lector d'impureses. El col · lector d'impureses està fet de tubs de tubs rodons circulars i verticals. En el cicle complet de rentat de contracorrent, el fluid principal no es detindrà i el procés de filtració està en marxa.


图片3.png

Aplicació

■ El filtre autonetejador automàtic es pot utilitzar en gairebé tot el purificador d'aigua industrial, com el subministrament d'aigua, el sistema purificat d'aigua, el repte de l'aigua, l'olor a l'aigua salada que s'utilitza per a la refrigeració, el processament i el servei de protecció contra incendis. Aquest sistema de gestió de filtres pot garantir el cicle dels recursos hídrics i estalviar costos.

■ Aquests filtres netejats mecànicament s'utilitzen àmpliament en la indústria transformadora per protegir els intercanviadors de calor, la bomba d'oleoductes, el sistema de reciclatge del tractament d'aigües residuals, etc.

■ Els filtres de flux d'alta potència mecànica es poden utilitzar en la indústria d'energia elèctrica per protegir els intercanviadors de calor, la bomba de canonada, el filtre d'aspersió d'aigua, el sistema de reciclatge d'aigües residuals, etc.

■ El filtre automàtic de neteja automàtica es pot utilitzar per a la indústria de processament de polpa per eliminar la fibra de l'aigua per evitar l'obstrucció del filtre i separar l'escorça i el xip en el procés de circulació.

■ Els filtres d'aigua de gran abast es poden utilitzar per al tractament d'aigües residuals, el segon procés de filtratge de les aigües residuals, filtrant l'efluent en el pas dos i, a continuació, proporcionar aigua neta per a les plantes.

■ Es poden utilitzar filtres de fluid elevat mecànicament en la indústria de processament de metalls per proporcionar una gran aigua neta per a l'extinció, el desgast, el forn, etc.

Garantia de qualitat

1. L'auditoria de contractes estrictes va implicar a tots els departaments per assegurar la viabilitat de cada comanda.

2. Disseny i validació de processos abans de la producció a granel.

Estrictament control de tots els materials primaris i auxiliars, totes les matèries primeres arriben al nivell avançat del món.

3. La inspecció en el lloc a tots els processos, el rècord d'inspecció es pot seguir durant 3 anys.

4. Tots els inspectors són experts en certificats internacionals.  

Preguntes freqüents

1.Quines condicions de pagament accepteu?

A: T / T o L / C o West Union o Moneygram o PayPal; altres són benvinguts.

2. Com organitzar l'enviament?

A: Per mar / En tren / Aèria o per Express, 15-20 dies contra el dipòsit.

3.Quina és la vostra feina de subministrament?

A: Filtre automàtic de filtre posterior, filtre autofirmat automàtic, filtre de gas natural, filtre de borsa, filtre de cistell, filtre sinteritzat de metall porós, mesclador estàtic, etc, tots ells són àmpliament utilitzats en el tractament d'aigües, la filtració de la indústria petroquímica, la separació de gas natural, etc.

4. Quin és el temps de lliurament del filtre?

R: En general, 35 dies després del pagament avançat, si és OEM, serà de 40-45 dies després del pagament avançat, el port de lliurament és Shanghai.

5.Com és la qualitat dels seus productes?

A: Hem col · laborat amb molts clients de molts països, per exemple, per clients com Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung Engineering, BASF, Bayer, Worlypesons, etc.

Els nostres productes reben una bona resposta dels nostres clients.

6.Quins tipus de proves físiques i químiques pot proporcionar?

R: Les proves físiques i químiques que oferim inclouen:

Anàlisi de mida de partícules

proves de composició química

proves de propietats físiques: proves de duresa, proves de rendiment de tensió, proves d'impacte en la temperatura ambient, prova d'impacte a baixa temperatura

NDT: PT, MT, UT i RT

Proves metalogràfiques.

图片4.png

Investigació