Filferro de procés líquids

1.Process filtre de líquids Introducció Es pot triar una bossa de filtre de filtre de filtre diferent. Pel que fa al flux de líquids al filtre de la bossa des de la part superior de la bossa de filtre per distribuir el líquid totalment a la superfície de la bossa de filtre, feu que tot el nivell de distribució constant de fluid bàsic, petit negatiu ...

Detalls del producte

1.Process filtre de líquids Introducció

Pot triar una bossa de filtre de filtre de precisió diferent. Pel que fa als fluxos de líquid al filtre de la bossa des de la part superior de la bossa de filtre per distribuir el líquid totalment a la superfície de la bossa de filtre, fa que tot el nivell de distribució constant bàsica de fluids, petit impacte negatiu del flux turbulent i bon efecte de filtració. aconseguir l'efecte requerit de separació de sòlids sòlids ideals.

Pot triar una bossa de filtre de filtre de precisió diferent. Pel que fa al flux de líquids al filtre de la bossa des de la part superior de la bossa de filtre per distribuir el líquid totalment a la superfície de la bossa de filtre, feu que tot el nivell de distribució constant bàsica de fluids, petit impacte negatiu del flux turbulent i bon efecte de filtració.

image001


2.Feather

Sistema

INOCO ara està canviant d'un únic proveïdor de filtres a un proveïdor de filtres de serveis de gran abast i capacitat completa. Independentment de la indústria en què estigui, podem complir els requisits del sistema fluid.

Fabricació professional

INOCO obté la llicència de fabricació GB150 i ASME que permet assegurar la fiabilitat del filtre de la bossa i la seguretat per al disseny i la fabricació.

Rich filtration experience

INOCO té més de deu anys d'experiència en filtracions, sempre atesos per a 25000 empreses i podria triar la solució correcta i adequada a temps segons la seva condició.


3.FAQ

1. És vostè un fabricant, una empresa comercial o un tercer?

R: Som fabricants, i hem construït la nostra empresa des de 2007.

2. On està ubicada la fàbrica?

R: La nostra adreça de fàbrica és: No.58 Rongxing 3rd Road, parc industrial de Furong, ciutat de Wuxi, província de Jiangsu, Xina.

3. Com puc arribar a la teva fàbrica?

R: La nostra fàbrica és a prop de l'aeroport de Xangai, podem recollir-vos a l'aeroport.

4. Si necessito romandre al vostre lloc durant uns dies, ¿és possible reservar l'hotel per a mi?

R: Sempre és un plaer, el servei de reserva d'hotel està disponible.

image003

 


Investigació