Auto-neteja colador

1. auto neteja colador introducció aquest auto neteja colador és igual amb filtre de Bernoulli, llarga vida útil, normalment el temps de treball pot ser més de 10 anys i el medi ambient-necessari cap tractament químic. A més, teniu moltes opcions quan calgui, per a material, vostè...

Detalls del producte

1. auto-neteja colador introducció

Aquest auto neteja colador és igual amb filtre de Bernoulli, llarga vida útil, normalment el temps de treball pot ser més de 10 anys i el medi ambient-necessari cap tractament químic. A més, teniu moltes opcions quan calgui, per a material, podeu carboni elecció habitatge de filtre d'acer i acer inoxidable aigua filtre d'habitatge i SS316L. per tipus de neteja fiable, té manual, el temps i la pressió diferencial per control de quadre de control PLC.

image001


2. els nostres avantatges

a. Prova d'equips per a raspall auto neteja filtre: detector de raigs x, bomba de prova hidràulica elèctrica, màquina d'estirament i així successivament, si és necessari, compte d'equipament es poden enviar.

b. Els nostres tècnics farà períodes de manteniment planificats regular en aquestes màquines per garantir-los treballar bé.

c. alta qualitat de matèries: principalment escollim matèria primera de gran fàbrica d'acer, com l'TPCO, BAO STEEL, acer SHA, que són la matèria primera millor i més gran fabricant a la Xina.

CPAP m. estricta físic/químic: complir els requisits del disseny de producte i procés, proporcionar dades fiables proves.

e. curt termini de lliurament: si més de 10 conjunts, 50 dies. També tenim algun filtre autonetejables pinzell de mida estàndard, si necessita 3-5 pcs, podem lliurament aviat.

 

3. EL NOSTRE SERVEI

r prestar el servei tècnic lliure sobre filtre AHU

b.Free gira l'establiment i introducció de la nostra fàbrica

c.We proporcionar procés de disseny i validació de franc

d.We pot garantir el lliurament de damunt hora de mostres i productes

e.Close seguiment de totes les comandes els clients persona i mantenir especials informats oportuna

petició de post-venda f.All seran respostos en 24 hores

image003


Investigació