Auto-neteja colador

Auto-neteja colador
Detalls del producte

1. auto-neteja colador introducció

Aquest auto neteja colador és igual amb filtre de Bernoulli, llarga vida útil, normalment el temps de treball pot ser més de 10 anys i el medi ambient-necessari cap tractament químic. A més, teniu moltes opcions quan calgui, per a material, podeu carboni elecció habitatge de filtre d'acer i acer inoxidable aigua filtre d'habitatge i SS316L. per tipus de neteja fiable, té manual, el temps i la pressió diferencial per control de quadre de control PLC.

image001


2. els nostres avantatges

a. Prova d'equips per a raspall auto neteja filtre: detector de raigs x, bomba de prova hidràulica elèctrica, màquina d'estirament i així successivament, si és necessari, compte d'equipament es poden enviar.

b. Els nostres tècnics farà períodes de manteniment planificats regular en aquestes màquines per garantir-los treballar bé.

c. alta qualitat de matèries: principalment escollim matèria primera de gran fàbrica d'acer, com l'TPCO, BAO STEEL, acer SHA, que són la matèria primera millor i més gran fabricant a la Xina.

CPAP m. estricta físic/químic: complir els requisits del disseny de producte i procés, proporcionar dades fiables proves.

e. curt termini de lliurament: si més de 10 conjunts, 50 dies. També tenim algun filtre autonetejables pinzell de mida estàndard, si necessita 3-5 pcs, podem lliurament aviat.

 

3. EL NOSTRE SERVEI

r prestar el servei tècnic lliure sobre filtre AHU

b.Free gira l'establiment i introducció de la nostra fàbrica

c.We proporcionar procés de disseny i validació de franc

d.We pot garantir el lliurament de damunt hora de mostres i productes

e.Close seguiment de totes les comandes els clients persona i mantenir especials informats oportuna

petició de post-venda f.All seran respostos en 24 hores

image003


Investigació