Procés de filtració d'aigua

Procés de filtració d'aigua
Detalls del producte

Procés de filtració 1.Water Introducció

El líquid es filtra mitjançant una bossa de filtre en la direcció des de l'interior fins a l'exterior, suportada per polir la cistella del filtre. A continuació, s'aconsegueix l'efecte requerit de separació de sòlids sòlids ideals.

Pot triar una bossa de filtre de filtre de precisió diferent. Pel que fa al flux de líquids al filtre de la bossa des de la part superior de la bossa de filtre per distribuir el líquid totalment a la superfície de la bossa de filtre, feu que tot el nivell de distribució constant bàsica de fluids, petit impacte negatiu del flux turbulent i bon efecte de filtració.

image001


2.El procés de filtre de neteja simple

Quan la pressió diferencial de la canalització d'entrada i sortida arriba al valor presentat, el filtre iniciarà el procés de neteja. Tot el procés de neteja automàtica conté dos passos: s'obre la vàlvula de drenatge; els dos raspalls d'acer inoxidable que es condueixen per l'interior del motor esborrarán les impureses que es capturessin per la malla i després la impuresa es descarrega de la vàlvula de drenatge. Tot el procés de neteja pren uns 15 a 60 segons, mentre que durant aquest temps, la filtració El sistema no deixa de fluir i és controlat per una caixa de control.

Tipus de control: té tres models d'aquesta, el temps, la pressió diferencial i el control PLC.


3.FAQ

Com està el nivell de preus?

A: La venda directa de fàbrica, tenim tot el procés de treball en línia de producció de productes estàndard a parts OEM.

b. Com fa la teva fàbrica pel que fa al control de qualitat?

A: certificats ISO9001 i ASME. Garantia de qualitat d'un any i suport tècnic de temps de vida.

c. Quins termes de pagament accepten?

A: T / T o L / C o West Union o Moneygram o PayPal; altres són benvinguts.

d. Com organitzar l'enviament?

A: Per mar / En tren / Aèria o per Express, 15-20 dies contra el dipòsit.

image003

 


Investigació